Σάββατο, 25 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ρόδος: Τι κατέθεσε η σύντροφος του γιου που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του

Ρόδος: Τι κατέθεσε η σύντροφος του γιου που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του

H δολοφονία του συνταξιούχου παραμένει στο προσκήνιο και η Ρόδος περιμένει τις απαντήσεις στο θρίλερ. Ο γιος του θύματος που κατηγορείται για το έγκλημα, επιμένει πως είναι αθώος…

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα, ο γιος που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του, Γιώργου Καρυώτη. Αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σε μια υπόθεση που κρατά ανάστατη το τελευταίο διάστημα τη Ρόδο.

Η μη σύλληψή του μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης για ένα τέτοιο ειδεχθές έγκλημα, είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο νομικό κόσμο. Μετά από αυτό, ο Ανακριτής έστειλε κλήση για απολογία στον φερόμενο ως δράστη. Πριν την απολογία του, ελήφθησαν καταθέσεις από μάρτυρες υπεράσπισης που πρότεινε και ειδικότερα από την αδελφή του Κατερίνα.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου βρέθηκε και η σύντροφος του, η οποία κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος δεν επεδίωξε να χειραγωγήσει δύο συναδέλφους του για να αλλάξουν τις καταθέσεις που έδωσαν ενώπιον αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του νησιού.

Οι δύο συνάδελφοί του με τις καταθέσεις τους, τον ήθελαν να προσποιείται ότι συνομιλεί με τον πατέρα του την 14η Ιουνίου 2022, πράγμα αδύνατον, γιατί ήταν ήδη δολοφονημένος σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Ισχυρίστηκε ότι είχε τηλεφωνήσει στη σύντροφο του και ότι οι συνάδελφοί του άκουσαν να την αποκαλεί με το όνομά της και από παρανόηση νόμιζαν ότι είχε πει «πατέρα». Η δικηγόρος Δέσποινα Γρύλλη, μετά την απολογία του πελάτη της, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις