Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ρόδος: Της έμειναν μόνο τα μπικίνι – Οι φωτογραφίες της απίθανης περιπέτειας στο facebook [pics]

ΦΩΤΟ από dailymail.co.uk
ΦΩΤΟ από dailymail.co.uk

Οι φωτογραφίες της γλυκιάς 18χρονης κοπέλας κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Η ανάρτησή της στο facebook έγινε θέμα στη βρετανική dailymail…

Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης η 18χρονη Amelia-Grace Beard από το Γουάτφορντ του Ηνωμένου Βασιλείου, που ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Ρόδο, με έναν άκρως απρόβλεπτο τρόπο. Όπως υποστηρίζει η ίδια με αναρτήσεις της, στα social media, αναχώρησε από το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου με μια μεγάλη βαλίτσα, γεμάτη με τα απαραίτητα για τις διακοπές της στην Ελλάδα. Όταν όμως προσγειώθηκε στη Ρόδο το μόνο που είχε για να αλλάξει τα ρούχα του ταξιδιού, ήταν τα δύο μπικίνι που μετέφερε στη χειραποσκευή της!

Σύμφωνα με την καταγγελία της 18χρονης, η βαλίτσα της καταστράφηκε λόγω του προβληματικού ιμάντα στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ, που προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά στα ρούχα, τα καλλυντικά και τις ηλεκτρονικές συσκευές που είχε πάρει μαζί της. Όπως ισχυρίζεται, τόσο οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας με την οποία ταξίδευε όσο και το προσωπικό του αεροδρομίου αντιμετώπισαν την κατάσταση με παγερή αδιαφορία, δίνοντάς της απλώς μια δεύτερη βαλίτσα και τα υπολείμματα από τα κομματιασμένα ρούχα, λέγοντάς της να «υποβάλει μια αίτηση online για αποζημίωση».

Έξαλλη η ίδια έσπευσε να καταγγείλει το αεροδρόμιο στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, λέγοντας ότι τόσο το αεροδρόμιο όσο και η αεροπορική εταιρεία της κατρέστρεψαν τις διακοπές αξίας 2.000 ευρώ, τις οποίες είχε πληρώσει η ίδια ως δώρο στον φίλο της για τα γενέθλιά του.

Για την ιστορία η 18χρονη παραμένει στη χώρα μας και προφανώς ξόδεψε χρήματα για να αγοράσει ρούχα. Η ίδια φέρεται αποφασισμένη να κινηθεί νομικά όταν επιστρέψει στη χώρα της, για την υπόθεση που την έκανε θέμα σε μεγάλα Βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης…

Πηγή: dailymail.co.uk

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε