Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ρόδος: Το 2020 τους βρήκε ταπί και ψύχραιμους! Έζησαν αυτό που φοβόντουσαν όταν ξεκινούσαν [pics]

Ρόδος: Το 2020 τους βρήκε ταπί και ψύχραιμους! Έζησαν αυτό που φοβόντουσαν όταν ξεκινούσαν [pics]

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα έριξαν τους τίτλους τέλους της ιστορίας. Το 2019 έφυγε άσχημα…

Αστυνομικοί εντόπισαν σε χωριό της Ρόδου, χώρο που λειτουργούσε χωρίς άδεια ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και στο οποίο διεξάγονταν παράνομος «τζόγος».

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν εννέα άνδρες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διοργάνωσης – συμμέτοχης σε παράνομα παίγνια και παραβίασης υγειονομικών διατάξεων.

Πρόκειται για τον υπεύθυνο λειτουργίας του καταστήματος ηλικίας 40 ετών, έναν 25χρονο με ρόλο «Dealer» και επτά παίκτες ηλικίας από 25 έως 71 ετών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων, προέκυψε ότι, ο υπεύθυνος λειτουργίας είχε διοργανώσει τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου « Texas Hold ‘ em – Poker », στο οποίο συμμετείχαν επτά παίκτες που χρησιμοποιούσαν μάρκες υπό τον συντονισμό του «Dealer».

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι, εντός του καταστήματος υπήρχε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο οποίο λειτουργούσαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με δομημένη σύνδεση και λογισμικό πρόγραμμα διεξαγωγής τυχερών παιγνίων «φρουτάκια». Στην κατοχή των δραστών και εντός του χώρου του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Το χρηματικό ποσό των 3.690 ευρώ, 277 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας, 2 δεσμίδες παιγνιόχαρτα και 5 ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις