Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ρόδος: Το “παιχνίδι” της σεξουαλικής παρενόχλησης – Ο χαμός στο σκάφος και η σύλληψη που ακολούθησε!

Ρόδος: Το “παιχνίδι” της σεξουαλικής παρενόχλησης – Ο χαμός στο σκάφος και η σύλληψη που ακολούθησε!

Η Ρόδος και η Σύμη αναστατώνονται από τη διερεύνηση της υπόθεσης. Η καταγγελία 16χρονου παιδιού κίνησε τις διαδικασίες…

Η Ρόδος και η Σύμη αναστατώνονται από τη διερεύνηση της υπόθεσης. Πιο συγκεκριμένα, τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την πλήρη διαλεύκανση μιας εξαιρετικά περίεργης υπόθεσης προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ενός 16χρονου αγοριού και πολύ πιθανότατα και τελέσεως άλλων αξιόποινων πράξεων παρήγγειλε στους Αστυνομικούς του ΑΤ Αρχαγγέλου ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας, μετά την σύλληψη ενός 43χρονου.

Πιο συγκεκριμένα ο 43χρονος, που συμμετείχε ως πλήρωμα σε ιστιοπλοϊκό αγώνα με τον 16χρονο, καταγγέλθηκε ότι το βράδυ της Κυριακής (09-09-2018) ενώ το σκάφος είχε αγκυροβολήσει στον λιμένα της Σύμης αφού ακινητοποίησε τον 16χρονο με το γόνατό του σε καμπίνα επιχείρησε να του κατεβάσει το παντελόνι.

Ο ανήλικος κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου στη Ρόδο που προχώρησε στην σύλληψη του 43χρονου ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για ένα αστείο που παρεξηγήθηκε.

Καταγγελία για ασέλγεια στα Τρίκαλα

Στις πέντε φτάνουν οι καταγγελίες εις βάρος γνωστού Τρικαλινού, που συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο. Ο 59χρονος είχε συλληφθεί έπειτα από καταγγελίες γονέων τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών (ηλικίας 10-12 ετών), ότι παρέσερνε στο γκαράζ της πολυκατοικίας που διέμενε τα παιδιά και με αφορμή το «παιχνίδι» με το σκυλάκι του τα θώπευε.

Οι καταθέσεις τους ήταν ανατριχιαστικές και ο 59χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα στοιχεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος στο διάστημα αυτό κατέθεσε δυο αιτήσεις αποφυλάκισης, οι  οποίες απερρίφθησαν και οι δυο, ενώ ακόμη ένα ανήλικο κοριτσάκι προσήλθε στην Εισαγγελέα για να καταγγείλει ανάλογες πράξεις εις βάρος του.

Πηγή: dimokratiki.gr, trikalavoice.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις