Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρόδος: Το πεζοδρόμιο του διαδικτύου – Έρευνες της αστυνομίας μετά την αγγελία ”φοιτήτριας”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Υπόσχονται αξέχαστες νύχτες με το ανάλογο αντίτιμο. Η αστυνομία προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση ενόψει του καλοκαιριού…

«Είμαι η Γιολάντα 19χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο. Ερχομαι με καυτές διαθέσεις στο χώρο σου…». Με αυτή την πολλά υποσχόμενη πρόταση, νεαρή αυτοαποκαλούμενη «φοιτήτρια», τάζει στους υποψήφιους πελάτες της ερωτικές υπηρεσίες μέσα από μικρή αγγελία αλλά και από προσωπική της ιστοσελίδα, που παρέχει τη δυνατότητα για περισσότερες πληροφορίες έως και φωτογραφικό υλικό αν γίνεις μέλος κοινότητας! Το «πεζοδρόμιο» του διαδικτύου διευρύνεται και είναι για γερά πορτοφόλια.

Πρόκειται για μια από τις πολλές αγγελίες γυναικών που υπόσχονται έντονη σεξουαλική απόλαυση σε άνδρες που δεν μπορούν να βρουν σε συμβατικούς οίκους ανοχής. Οι ιερόδουλες πολυτελείας έχουν στήσει τη βιτρίνα τους στο διαδίκτυο και περιμένουν τους πρόθυμους πελάτες που πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Φυσικά πρόκειται για μια δραστηριότητα πέρα για πέρα παράνομη, με τα χρήματα τις περισσότερες φορές να μοιράζονται στο κύκλωμα για το οποίο δουλεύει η κοπέλα.

Το κόστος βέβαια, για να μην προκαλείται το αστυνομικό ενδιαφέρον αποκαλείται σε πολλές περιπτώσεις ως «δωράκι». Βέβαια το οικονομικό αντάλλαγμα που χαρακτηρίζουν λίγο πολύ φιλοδώρημα, μόνο τέτοιο δεν είναι αφού κάθε απαίτηση έχει τη δική της τιμή. Από μια απλή σεξουαλική επαφή μέχρι και ομαδικό σεξ, ο τιμοκατάλογος των «δώρων» μπορεί να ξεκινήσει από τα 100 και να φτάσει μέχρι και χιλιάδες ευρώ, ανάλογα με τις υπηρεσίες.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που με τέτοιο απροκάλυπτο τρόπο δημοσιεύεται στο διαδίκτυο αγγελία για παροχή ερωτικών υπηρεσιών από φοιτήτρια στη Ρόδο. Όπως προκύπτει από τους νόμους που διέπουν την πορνεία στη χώρα μας, οι ερωτικές παροχές μέσω διαδικτύου δεν καλύπτονται από καμία νομοθεσία και δεν αναφέρονται καθόλου.

Πηγή: dimokratiki.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε