Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ρόδος: Τουρίστρια έπεσε από ταράτσα βίλας – Σε κρίσιμη κατάσταση η 18χρονη

Ρόδος: Τουρίστρια έπεσε από ταράτσα βίλας – Σε κρίσιμη κατάσταση η 18χρονη
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Ρόδου νοσηλεύεται από το βράδυ της Πέμπτης (27/5) νεαρή τουρίστρια, η οποία – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – έπεσε από ταράτσα βίλας και τραυματίστηκε στο κεφάλι. Η 18χρονη κοπέλα από την Γερμανία βρίσκονταν με την παρέα στο νησί για διακοπές και σήμερα αναμένεται να παρθούν καταθέσεις από τους φίλους για το συμβάν.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Βλήχα, στη νότια Ρόδο, και το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε για τον τραυματισμό της 18χρονης λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα. Η νεαρή κοπέλα βρίσκονταν με την παρέα της στο νησί για διακοπές και φέρεται να έπεσε – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – από την ταράτσα βίλας, την οποία είχαν νοικιάσει και διέμεναν. 

Το ΕΚΑΒ κάλεσαν οι φίλοι της 18χρονης, οι οποίοι αναμένεται να καταθέσουν σήμερα για το συμβάν. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε τραυματισμένη σοβαρά στο κεφάλι χωρίς τις αισθήσεις της και από το βράδυ της Πέμπτης (27/5) νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε τόσο η αστυνομία όσο και ο αρμόδιος Εισαγγελέας, προκειμένου να γίνουν οι σχετικές έρευνες.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA και rodiaki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις