Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρόδος: Τσαντάκιας συνελήφθη με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο

Ρόδος: Τσαντάκιας συνελήφθη με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο

Ο τσαντάκιας εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς. Ομολόγησε τη ληστεία και αποκάλυψε τις κινήσεις που έκανε μετά το χτύπημα. Η Ρόδος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται…

Στην σύλληψη ενός 34χρονου τσαντάκια ο οποίος εντοπίστηκε και προσήχθη από μικρή αγγελία πώλησης του δικύκλου που χρησιμοποίησε για την ληστεία 35χρονης στο Facebook προχώρησαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Ιαλυσού.

Πιο συγκεκριμένα, την 17η Αυγούστου 2023 καταγγέλθηκε από μια 35χρονη Ελληνίδα ότι την ίδια ημέρα ενώ περπατούσε με τον σύζυγό της και τα δύο ανήλικα παιδιά τους στην οδό Βενιζέλου στην Κρεμαστή, με κατεύθυνση από την Λεωφόρο Ελευθερίας προς την οδό Καμείρου, άγνωστος δράστης, οδηγός σε δίκυκλο τύπου παπάκι, χρώματος μπορντό, ερχόμενος από πίσω τους, άρπαξε την τσάντα της, την οποία είχε περασμένη στον ώμο.

Ο σύζυγός της καταδίωξε τον δράστη, πλην όμως δεν κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Η τσάντα περιείχε το Δελτίο ταυτότητάς της, των Φινλανδικών Αρχών, ένα κινητό τηλέφωνο, το βιβλιάριο υγείας των παιδιών της, ένα γυναικείο πορτοφόλι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, κάρτες τραπεζών και ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως.

Ο 34χρονος τσαντάκιας συνελήφθη στις 18 Αυγούστου και ομολόγησε την πράξη του. Μια μέρα νωρίτερα ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε ενημερώσει προφορικά τους αστυνομικούς ότι εντόπισε και αναγνώρισε το δίκυκλο με το οποίο ο δράστης διέπραξε την ληστεία, σε αγγελία πώλησης στο Facebook.

O 34χρονος προσήχθη και ομολόγησε ότι ευρισκόμενος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών διέπραξε την ληστεία περιγράφοντας με λεπτομέρειες τις κινήσεις του, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την τέλεση της πράξης, ενώ υπέδειξε και το σημείο όπου πέταξε την αφαιρεθείσα μαύρη τσάντα, η οποία ανευρέθη.

Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαύρο κράνος με μαύρη ζελατίνα και ένα μαύρο φούτερ με μακριά μανίκια, τα οποία φορούσε κατά την διάπραξη της ληστείας, σύμφωνα με βιντεοληπτικό υλικό που κατασχέθηκε καθώς και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Πηγή: dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις