Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ρόδος: Βγήκε για ποτό με τον λάθος άντρα – Μια νύχτα κόλαση γεμάτη εφιάλτες μόλις ξεκινούσε…

Ρόδος: Βγήκε για ποτό με τον λάθος άντρα – Μια νύχτα κόλαση γεμάτη εφιάλτες μόλις ξεκινούσε…

Γνωρίστηκαν και πολύ γρήγορα κανόνισαν να βγουν για να τα πιουν. Η νύχτα όμως δεν είχε την τροπή που ήθελε η κοπέλα…

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου την 12η Φεβρουαρίου 2018, θα καθίσει ο Άγγλος A. J. του B. που φέρεται ότι στην Κω αποπειράθηκε να βιάσει ομοεθνή του! Συγκεκριμένα, αφού παρέσυρε την εγκαλούσα
 με τη βία στο δωμάτιό του, απαίτησε να βγάλει τα
 ρούχα της και να έρθουν σε συνουσία χωρίς τη συναίνεσή της, πλην όμως η
πράξη του δεν ολοκληρώθηκε για λόγους ανεξάρτητους της βούλησής του,
 καθώς η κοπέλα αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει βγαίνοντας από το δωμάτιο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο κατηγορούμενος, τον Οκτώβριο 2013 μετέβη στην Κω, συνοδευόμενος από τα ανήλικα παιδιά του για διακοπές και διέμενε σε ξενοδοχείο. Εκεί γνωρίστηκε με την φερόμενη ως θύμα και τη μητέρα της, επίσης αγγλικής υπηκοότητας και άρχισαν να κάνουν παρέα.

Την 29η Οκτωβρίου 2013, ενώ βρίσκονταν όλοι μαζί στο μπαρ του ξενοδοχείου, η μητέρα του θύματος, προθυμοποιήθηκε να κρατήσει στο δωμάτιο της τα παιδιά του κατηγορουμένου, ώστε να πάει βόλτα με την κόρη της, αφού στο μεταξύ είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους σχέση εμπιστοσύνης. Πράγματι η Αγγλίδα πήγε με τον κατηγορούμενο σε μπαρ του νησιού, όπου κατανάλωσαν ποτά.

Κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, λίγο μετά τη 01.00 της 30ής Οκτωβρίου 2013, ο κατηγορούμενος, εμφανώς μεθυσμένος, την τράβηξε με τη βία και χωρίς τη συναίνεσή της στο δωμάτιό του, όπου απαίτησε να βγάλει τα ρούχα της και να έρθουν σε συνουσία.

Η εγκαλούσα όμως αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει βγαίνοντας από το δωμάτιο. Ο κατηγορούμενος όμως την ακολούθησε και αφού την ακινητοποίησε κρατώντας τη σφιχτά από το χέρι, τη χτύπησε με το κεφάλι του στο πρόσωπο, ρίχνοντάς την στο έδαφος και προκαλώντας της “οίδημα-εκχύμωση μετωπιαίας χώρας, εκδορές δεξιάς άκρας χειρός, εκχύμωση δεξιού βραχιονίου, μώλωπα δεξιά κνήμης και εκδορά δεξιάς κνήμης”.

Η ανήλικη κόρη του κατηγορούμενου, κατέθεσε ότι η φερόμενη ως θύμα παραπάτησε και χτύπησε.

Πηγή: dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις