Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ρόδος: “Με βίασε στην παραλία και δεν έμεινε εκεί” – Σοκάρει η νεαρή κοπέλα αλλά οι μαρτυρίες δίνουν άλλη τροπή!

Ρόδος: “Με βίασε στην παραλία και δεν έμεινε εκεί” – Σοκάρει η νεαρή κοπέλα αλλά οι μαρτυρίες δίνουν άλλη τροπή!

Η 25χρονη πήγε στην αστυνομία και μίλησε για τη νύχτα που έζησε. Τι δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας…

Πρόκειται για 32χρονο Αλβανό, ο οποίος θα καθίσει αύριο στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου για την υπόθεση αυτή, η οποία εκτυλίχθηκε πριν από οχτώ χρόνια στη Ρόδο και πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης με την καταγγελία που έκανε η νεαρή Αγγλίδα στην αστυνομία. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 25χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στις 20 Ιουλίου 2010 δηλώνοντας στους αστυνομικούς πως πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στην παραλία των Πεύκων, άγνωστος δράστης εκμεταλλευόμενος την κατάσταση μέθης στην οποία βρισκόταν τη βίασε.

Όμως ο δράστης, σύμφωνα πάντα με την αλλοδαπή, φεύγοντας πήρε μαζί του και το… πορτοφόλι της (!)  το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό. Μετά από έρευνες των αστυνομικών προέκυψε πως πρόκειται για τον 32χρονο Αλβανό κάτοικο Λάρδου, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του 32χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης,  το οποίο εκτελέστηκε στις 26 Ιουλίου 2010 μετά από αίτημα του δικηγόρου του αλλοδαπού κ. Σταύρου Παναγιωτακόπουλου, οπότε ο φερόμενος ως δράστης προσήχθη ενώπιον του εισαγγελέα και του γνωστοποιήθηκε η ποινική δίωξη για βιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος παραδέχτηκε ότι είχε ερωτική επαφή με την 25χρονη Αγγλίδα, την οποία όμως,  όπως είπε εκείνη  προκάλεσε και μάλιστα τον πήρε από το χέρι, προκειμένου να τον κατευθύνει προς τη παραλία. Μάλιστα ο 32χρονος προσκόμισε στην ανακρίτρια  και βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος,  στο οποίο διασκέδαζε,  όπου και τον πλησίασε η καταγγέλλουσα επιδιώκοντας τη γνωριμία μαζί του. Επίσης υπέρ του 32χρονου κατέθεσαν και δύο ακόμη άτομα ως μάρτυρες, οι οποίοι και τόνισαν πως η 25χρονη ήταν αυτή που προκάλεσε και προσκάλεσε τον 32χρονο και όχι το αντίθετο.

Τελικά με σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο 32χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του κάθε 1η του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 1000 ευρώ.

Πηγή: rodiaki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις