Δευτέρα, 17 Ιουν.
25oC Αθήνα

Ρόδος: Βιασμός 25χρονης σε παραλία στο μικροσκόπιο αστυνομικής έρευνας μετά από καταγγελία της κοπέλας

Ρόδος: Βιασμός 25χρονης σε παραλία στο μικροσκόπιο αστυνομικής έρευνας μετά από καταγγελία της κοπέλας

Η Ρόδος στο επίκεντρο μετά την καταγγελία που έκανε 25χρονη τουρίστρια. Όπως ανέφερε ο βιασμός της σημειώθηκε σε παραλία, μετά από νυχτερινή διασκέδαση…

Η Ρόδος ήταν το νησί που επέλεξε να κάνει διακοπές και αυτό που έμελλε να ζήσει τον μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής της. Ο βιασμός που κατήγγειλε κινητοποίησε τους αστυνομικούς, που προσπαθούν να εντοπίσουν τον νεαρό που υπέδειξε. Εκείνον, που όπως λέει, την παγίδεψε μετά από νυχτερινή διασκέδαση και αντί να την επιστρέψει στο σπίτι όπως της είχε υποσχεθεί, την οδήγησε σε ερημική παραλία.

Σύμφωνα με την καταγγελία της στην αστυνομία έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο άντρα. Σύμφωνα με τα όσα είπε η νεαρή γυναίκα, την ώρα που επέστρεφε από την διασκέδαση της σε μπαρ της Μεσαιωνικής πόλης, πεζή, την πλησίασε άγνωστος άντρας.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος επέβαινε σε μηχανή, την πλησίασε και της πρότεινε να την οδηγήσει στο σπίτι της.

Χωρίς την συγκατάθεση της, την οδήγησε τελικά σε παραλία ενυδρείου της πόλης του νησιού και εκεί όπως καταγγέλλει η 25χρονη την βίασε. Στη συνέχεια, όπως υποστηρίζει η γυναίκα, την ανέβασε εκ νέου στη μηχανή και την οδήγησε στο σπίτι της.

Η γυναίκα αμέσως μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου όπου κατήγγειλε τον βιασμό της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις