Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ρόδος: Βουτιά που κόβει την ανάσα! Το έλεγε η καρδιά της εργαζόμενης μητέρας [video]

Ρόδος: Βουτιά που κόβει την ανάσα! Το έλεγε η καρδιά της εργαζόμενης μητέρας [video]
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ από intime

Ούτε από κρύο, ούτε από… κακοκαιρίες φαίνεται να καταλαβαίνουν πολλοί στη Ρόδο. Κάποιοι σχεδόν καθημερινά, βουτάνε στην θάλασσα για το καθιερωμένο τους κολύμπι…

Ανάμεσά τους και η Ελένη Καραγιάννη. Η αθλήτρια, η μάνα, η εργαζόμενη, που το λέει η καρδιά της, να βουτά ακόμα και από τον ψηλότερο βατήρα του τραμπολίνο στην πόλη της Ρόδου. Από εκεί που δεν θα τολμούσαν πολλοί νεότεροι από εκείνη ενδεχομένως, όχι μόνο τον χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι.

Δεν είναι βέβαια μόνο η Ελένη που τολμά. Είναι και δεκάδες άλλες γυναίκες, άντρες και παιδιά που συνεχίζουν να κολυμπούν στην περιοχή και να κάνουν βουτιές από τον ψηλότερο βατήρα, ανεξαρτήτως εποχής.

Η Ελένη, όπως δήλωσε χθες, απολαμβάνει αυτό που κάνει. Ζει την κάθε στιγμή και λατρεύει ανάμεσα στα άλλα να κολυμπά και να κάνει βουτιές από το ψηλότερο σημείο που μπορεί κανείς να βουτήξει εδώ στα νησιά μας.

Σε μια από αυτές τις βουτιές της, βρέθηκαν εκεί και το κατέγραψαν με την κάμερά τους, δύο κάτοικοι της Ρόδου, οι οποίοι ανέβασαν το σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο.

Η βουτιά έγινε στις 26 Δεκεμβρίου 2019. Ενόψει της έλευσης της… κακοκαιρίας «Ζηνοβίας». Αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν επηρρεάζει όλους όσους απολαμβάνουν την κολύμβησή τους χειμώνα – καλοκαίρι.

«Δεν κολυμπάμε μόνο όταν βρέχει ή όταν ο κυματισμός είναι απαγορευτικός» – επισημαίνουν οι κολυμβητές. “Κολυμπάμε όλες τις υπόλοιπες μέρες, ανεξαρτήτως των θερμοκρασιών που επικρατούν”.

Πηγή: rodiaki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις