Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρόδος: Χαμός στο δικαστήριο – Παραδέχτηκαν ότι πούλησαν πέτρες αντί για ηρωίνη στη γυναίκα!

Ρόδος: Χαμός στο δικαστήριο – Παραδέχτηκαν ότι πούλησαν πέτρες αντί για ηρωίνη στη γυναίκα!

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται αυτή τη φορά στο δικαστήριο. Στο εδώλιο δύο άτομα που κλήθηκαν να δώσουν απαντήσεις…

Για γέλια και για κλάματα είναι η καταγγελία για ληστεία από 47χρονη που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αρχές σε υποθέσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών, εις βάρος δύο Ελλήνων, ηλικίας 34 και 41 ετών. Η 47χρονη είχε καταγγείλει συγκεκριμένα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου την 19η Φεβρουαρίου 2016 ότι ενώ βρισκόταν στην Αγία Αναστασία, την πλησίασαν οι δύο κατηγορούμενοι, τους οποίους γνώριζε από το πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ και την λήστεψαν.

Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε ότι ο δεύτερος την χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι και ενώ έχασε προς στιγμήν τις αισθήσεις της ο πρώτος της άρπαξε την τσάντα που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό ύψους 215 ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι όμως απολογούμενοι ομολόγησαν ότι πράγματι συναντήθηκαν με την 47χρονη για να την προμηθεύσουν με ηρωίνη διότι τους ζητούσε φορτικά ναρκωτικά και αντί ηρωίνης της έδωσαν ένα σακουλάκι με πέτρες και έλαβαν 150 ευρώ γιατί όφειλε στον δεύτερο χρήματα από προγενέστερη συναλλαγή.

Υποστήριξαν ακόμη ότι η 47χρονη όταν τους συνάντησε ήταν ήδη τραυματισμένη. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου με βούλευμά του αποφάσισε να μην γίνει κατηγορία εις βάρος των δύο νεαρών.

Πηγή: dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις