Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ρόδος: Χαμός στο ορφανοτροφείο θηλέων – Σάτυρος μπροστά από κορίτσια και κοπέλες!

Ρόδος: Χαμός στο ορφανοτροφείο θηλέων – Σάτυρος μπροστά από κορίτσια και κοπέλες!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες το μεσημέρι έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη σάτυρου…

που μπήκε στις εγκαταστάσεις του Ορφανοτροφείου Θηλέων στην πόλη της Ρόδου και επιχείρησε να αυνανιστεί στη θέα των ανήλικων τροφίμων! Για το περιστατικό, που έχει καταγραφεί στις κάμερες εσωτερικής παρακολούθησης του ορφανοτροφείου, ενημερώθηκαν χθες αρμοδίως οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και θεωρείται θέμα ολίγων ωρών η σύλληψη του δράστη.

Πιο συγκεκριμένα ο δράστης αφού επιχείρησε αρχικώς να εισέλθει στο ορφανοτροφείο παραβιάζοντας τη θύρα της κουζίνας τελικώς εισήλθε από την κύρια είσοδο και ακολούθως μετέβη στον όροφο στα δωμάτια των 20 τροφίμων.

Πρόκειται συγκεκριμένα για κορίτσια ηλικίας από 7 έως 22 ετών, που στη θέα του σάτυρου αντέδρασαν με αποτέλεσμα να τον αποτρέψουν να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορμές του αν και είχε αρχίσει να ξεκουμπώνει το φερμουάρ του παντελονιού του. Οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί εξάλλου και σε κινητά τηλέφωνα τροφίμων.

Πηγή: dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις