Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτουν οι νοσηλεύτριες του Καραμανδάνειου – Τι θα κληθούν να απαντήσουν

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτουν οι νοσηλεύτριες του Καραμανδάνειου – Τι θα κληθούν να απαντήσουν

Ξεκίνησαν να καταθέτουν οι μάρτυρες που θα ρίξουν φως στο θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, και συγκεκριμένα για το θάνατο της Ίριδας και για τα επεισόδια της Τζωρτζίνας, όσο η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μαζί της.

Σύμφωνα με το tempo24.news, το πρωί της Τρίτης, τρεις νοσηλεύτριες από το Καραμανδάνειο έχουν κληθεί για κατάθεση από τον εισαγγελέα προκειμένου να απαντήσουν σε ερωτήματα που αφορούν συγκεκριμένα περιστατικά και αφορούν φυσικά και την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αναμένεται δε ο κύκλος των καταθέσεων να συνεχιστεί στη διάρκεια της έρευνας που γίνεται για τις συνθήκες των θανάτων των δύο κοριτσιών.

Οι δύο υποθέσεις εξετάζονται και ξεχωριστά, αλλά και συνδυαστικά τόσο μεταξύ τους όσο και με τον θάνατο του πρώτου κοριτσιού της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας.

Μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη

Σήμερα στις 11 το πρωί ο εκ των δικηγόρων των συγγενών της 69χρονης σπιτονοικοκυράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος θα πήγε στα δικαστήρια για να καταθέσει μήνυση εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη για οικονομική κακοδιαχείριση, αναφορικά με το πληρεξούσιο που είχε στα χέρια του και διαχειριζόταν οικονομικές υποθέσεις της θανούσης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις