Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Σάμος: Ελεύθερος με εγγύηση ο Τούρκος οδηγός που σκότωσε τουρίστρια από την Ελβετία

Σάμος: Ελεύθερος με εγγύηση ο Τούρκος οδηγός που σκότωσε τουρίστρια από την Ελβετία
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος του Τούρκου επιχειρηματία, Αλέξης Κούγιας, ο βιομήχανος αφέθηκε ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την καταβολή εγγύησης 15.000 ευρώ.

Όλα αυτά μετά από πολύωρη ανακριτική διαδικασία, μετά την οποία ο Εισαγγελέας και ο Ανακριτής Σάμου συμφωνήσαν ότι δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις του κακουργήματος, για το οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη και μέχρι σήμερα εκρατείτο ο Τούρκος επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, πρόκειται για πολύ γνωστό στην Τουρκία βιομήχανο και ιδιόκτητη κατασκευαστικής εταιρείας από την Προύσα.

Θυμίζουμε ότι στο τροχαίο που έγινε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο επιχειρηματίας, στη Σάμο, έχασε τη ζωή της μια 42χρονη γυναίκα από την Ελβετία. 

Σύμφωνα με το samos24.gr, ο Τούρκος οδηγός χτύπησε με το αυτοκίνητό του και εγκατέλειψε μια Ελβετίδα τουρίστρια, η οποία επέβαινε σε μηχανάκι, στην περιοχή Γλυκόριζα στη Σάμο.

«Κατηγορήθηκε ότι με κακουργηματική συμπεριφορά και οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με μια μηχανή στο αντίθετο ρεύμα, στο οποίο
εκινείτο η άτυχη Ελβετή τουρίστρια, με αποτέλεσμα η τελευταία να χάσει την ζωή της» αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα πάντα με τον Αλέξη Κούγια, ο επιχειρηματίας αφέθηκε ελεύθερος καθώς εκτιμήθηκε ότι η «εξαίρετη προσωπικότητά του (πολύχρονες σπουδές στα καλύτερα πανεπιστήμια των Ηνωμένων Πολιτειών, λευκό ποινικό μητρώο, μέλος εξαίρετης οικογένειας της Προύσας Τουρκίας) αποτελεί εγγύηση για την εμφάνιση του στο Δικαστήριο».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις