Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σάμος – Κορονοϊός: Πέρασε όλο το καλοκαίρι στην εντατική αλλά τελικά κατάφερε να βγει νικητής

Σάμος – Κορονοϊός: Πέρασε όλο το καλοκαίρι στην εντατική αλλά τελικά κατάφερε να βγει νικητής

Ο ασθενής έδωσε μεγάλη μάχη για τη ζωή του και έχασε το καλοκαίρι. Κέρδισε όμως τη ζωή του και πλέον ετοιμάζεται να αφήσει πίσω τη μεγάλη περιπέτεια του κορονοϊού

Μια πολύ ευχάριστη είδηση αποτελεί το γεγονός ότι ο 58χρονος Γ. Π., που είχε διακομισθεί διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου της Σάμου από την Κάλυμνο πριν από 103 ημέρες και συγκεκριμένα στις 11 Μαΐου, κατάφερε τελικά να βγει από τη μονάδα, κερδίζοντας τη μάχη με τον Covid-19.

Ο 58χρονος ασθενής, όπως δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου της Σάμου στο samosvoice.gr, ο οποίος από τις 21 Αυγούστου νοσηλεύεται στην απλή παθολογική κλινική του ιδρύματος, μέχρι να μπορέσει να πάρει οριστικό εξιτήριο και να επιστρέψει στην Κάλυμνο και στην οικογένειά του, βίωσε μια τρομακτική εμπειρία όλο αυτό το διάστημα των τριών και πλέον μηνών.

Μετά την 39χρονη, που έχει ήδη επιστρέψει στην Κάλυμνο και η κατάστασή της είναι πολύ καλή, ο 58χρονος είναι ο δεύτερος που καταφέρνει να νικήσει τον θανατηφόρο ιό και μετά από μεγάλη μάχη 103 ημερών, γέμισε ανακούφιση την οικογένειά του και την Κάλυμνο με αισιοδοξία για τους υπόλοιπους ασθενείς που νοσηλεύονται ακόμη σε ΜΕΘ εκτός Καλύμνου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις