Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Σαντορίνη: Viral ο πιλότος σε πτήση για Αθήνα – «Αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια»

η ψηλότερη γυναίκα του κόσμου ταξιδεύει με αεροπλάνο

Ο πιλότος παίρνει στα χέρια του, το μικρόφωνο και μιλάει στους επιβάτες σε πτήση από Σαντορίνη για Αθήνα. Ήταν η στιγμή που το αεροπλάνο πλησίαζε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»…

Ο πιλότος κάνει γνωστό στους επιβάτες ότι το αεροπλάνο θα φτάσει νωρίτερα στον προορισμό του. Η πτήση από Σαντορίνη για Αθήνα ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Ο κυβερνήτης μάλιστα δηλώνει περήφανος και επιχειρεί να διαφημίσει την εταιρεία του. Κάνει λόγο για ρεκόρ χρόνου και λέει χαρακτηριστικά πως «αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια». Επιβάτες τράβηξαν με τα κινητά τους τηλέφωνα το χαρακτηριστικό απόσπασμα και ένα από αυτά τα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral.

Πιο αναλυτικά ο πιλότος ακούγεται στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok να λέει αποθεώνοντας τον εαυτό του πως «η προσγείωση αναμένεται περίπου σε 8 λεπτά. Δηλαδή να προσγειωνόμαστε 23:15 αντί για 23:50. Δηλαδή 35 λεπτά νωρίτερα. Δεν γίνονται αυτά ούτε στα παραμύθια και τα κάνουμε πραγματικότητα. Ρεκόρ, ρεκόρ σήμερα ο χρόνος».

Ο ίδιος συνεχίζει: «ο καιρός είναι θαυμάσιος, με κάποιες σποραδικές μόνο νεφώσεις στην Αθήνα. Η θερμοκρασία αυτή τη στιγμή στο έδαφος είναι 18 βαθμούς Κελσίου. Ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας στην πτήση αυτή, γι’ αυτό και εμείς σας υποδεχόμαστε τόσο γρήγορα και τόσο υπέροχα, για να έχετε μια απολύτως τέλεια πτήση για να την ευχαριστηθείτε και να την θυμάστε. Καλό σας βράδυ και να περνάτε καλά, ευχαριστώ πολύ», είπε στους επιβάτες.

Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, ο πιλότος επανήλθε λέγοντας: «περιμένετε τις σκάλες για να μπορέσετε να αποβιβαστείτε. Αυτό είναι θέμα των υπηρεσιών εδάφους, δεν είναι θέμα δικό μας. Δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία αυτό. Εμείς σας φέραμε νωρίτερα. Περιμένουμε τώρα, να δούμε πότε θα έρθουν. Ελπίζουμε να έρθουν σύντομα. Ευχαριστώ».
Η αποθέωση, εκτός από το αεροσκάφος συνεχίζεται και στα σχόλια του βίντεο καθώς πολλοί αναγνώρισαν τον συγκεκριμένο πιλότο. «Είναι ο καλύτερος. Πετάω συχνά με αυτή την εταιρεία και η πτήση με αυτόν τον πιλότο είναι απόλαυση», γράφει κάποιος στα σχόλια του βίντεο, ενώ άλλος λογαριασμός σχολίασε «πρώτη φορά ακούω πιλότο και καταλαβαίνω τι λέει».

@nikolaoskardaras

Ο Θεούλης ο πιλότος το βίντεο τραβηγμένο από εμένα γυρνώντας σήμερα το βράδυ από την Σαντορίνη και τα χιλιόμετρα πραγματικά εωσότου να χαθεί το σήμα από το δορυφόρο

♬ πρωτότυπος ήχος – Nikolaos Kardaras

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από περίπου ένα χρόνο, άλλος ένας πιλότος είχε γίνει viral πάλι σε πτήση από Σαντορίνη για Αθήνα, ο οποίος είχε πει: «Το πατήσαμε, το σκίσαμε, αλλά δεν είμαστε μάγοι, πιλότοι είμαστε». Δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, αλλά σίγουρα κάνει πιο ευχάριστες τις πτήσεις.

@georgeeeev

To pigame treno ✈️

♬ sonido original – George V

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις