Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Σαντορίνη: Διχάζει το βίντεο κλιπ πασίγνωστου ράπερ μέσα σε εκκλησία – Οι σκηνές που προκαλούν αντιδράσεις [vid]

Σαντορίνη: Διχάζει το βίντεο κλιπ πασίγνωστου ράπερ μέσα σε εκκλησία – Οι σκηνές που προκαλούν αντιδράσεις [vid]

Σκηνές του video clip γυρίστηκαν μέσα σε εκκλησία του Βουρβούλου στη Σαντορίνη. Το βίντεο έχουν δει μέσα σε λίγες μέρες 650.000 χρήστες του youtube…

Σκηνές του νέου video clip του γνωστού Αμερικανού ράπερ Rick Ross, γυρίστηκαν στο εσωτερικό εκκλησίας του Βουρβούλου στη Σαντορίνη. Το βίντεο προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις στους κόλπους των social media, με πολλούς να αναρωτιούνται αν δόθηκε άδεια για τα γυρίσματα.

Το video clip είναι για το τραγούδι “Rather You Than Me” και ήδη το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 650.000 στο youtube. Εκτός από τις σκηνές στο εσωτερικό της εκκλησίας, περιλαμβάνει πλάνα της καλντέρας, κατανάλωση σαμπάνιας και όμορφα κορίτσια σε αισθησιακές πόζες.

To video clip, που είναι παραγωγή της 2017 Epic Records (Sony Music Entertainment) προβάλλεται ήδη από μεγάλο αριθμό διαδικτυακών καναλιών και μόνο λίγες ώρες μετά την ανάρτησή του στο You Tube το είχαν δει περισσότερα από 330.000 άτομα.

Τραυματισμός τουρίστριας στην καλντέρα

Μια μεσήλικας αλλοδαπή τουρίστρια τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι χθες το μεσημέρι, όταν καθώς βρισκόταν στον πεζόδρομο μπροστά στο τελεφερίκ στα Φηρά, παρασύρθηκε βίαια από διερχόμενα μουλάρια που κατευθύνονταν από τις σκάλες που ανεβαίνουν από το παλιό λιμάνι προς τον κεντρικό δρόμο. Η άτυχη τουρίστρια μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Σε παρεμφερές περιστατικό πριν δύο χρόνια, μια αλλοδαπή γυναίκα που είχε φτάσει με κρουαζιερόπλοιο στο νησί, είχε σκοτωθεί όταν παρασύρθηκε και ποδοπατήθηκε από μουλάρι στον κλιμακωτό δρόμο προς τον Όρμο Φηρών

Πηγή: atlantea.news, cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις