Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Σαντορίνη: Κατολίσθηση βράχων κοντά στο λιμάνι του Αθηνιού – Έκλεισε για ώρες ο δρόμος – video

Σαντορίνη: Κατολίσθηση βράχων κοντά στο λιμάνι του Αθηνιού – Έκλεισε για ώρες ο δρόμος – video

Αυτοψία στο σημείο που σημειώθηκε η κατολίσθηση. Προβληματισμός από τις εικόνες στη Σαντορίνη, λίγο πριν το φετινό καλοκαίρι…

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν ευτυχώς χωρίς δυσάρεστες συνέπειες καθώς την ώρα που σημειώθηκε η κατολίσθηση των πρανών σε σημείο του δρόμου που οδηγεί στο λιμάνι του Αθηνιού στη Σαντορίνη, δεν διερχόταν κάποιο όχημα από το σημείο.

Όπως θα διαπιστώσετε από το επόμενο βίντεο, ο όγκος που κατέπεσε ήταν ικανός να προκαλέσει δυστύχημα αν από το σημείο διερχόταν κάποιο όχημα ή ακόμα χειρότερα κάποιος πεζός.

Η δημοτική σύμβουλος, Σοφία Κίτσου, ενημέρωσε τους αρμόδιους του Δήμου. Ο αντιδήμαρχος κ. Κυριαζής τόνισε ότι ο δρόμος του Αθηνιού έχει κλείσει μέχρις ότου απομακρυνθούν οι όγκοι που κατέπεσαν από τα πρανή.

Στο σημείο βρέθηκε ο Δήμαρχος Σαντορίνης, αλλά και ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Α. Σιγάλας.

Τελικά ο δρόμος που οδηγεί στο λιμάνι της Σαντορίνης, άνοιξε γύρω στις 18:30 χθες το απόγευμα (18-03-2019).

Για μια ακόμα φορά, κάτοικοι και φορείς εφιστούν την προσοχή των αρμοδίων καθώς επιβάλλεται η έρευνα όλων των επικίνδυνων σημείων στα πρανή της Σαντορίνης και η αποκατάσταση των ζημιών που έχει προκαλέσει η βροχή που έπεσε τις τελευταίες μέρες.

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις