Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Σαντορίνη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο νεαρή οδηγός, ανατράπηκε το μοιραίο αυτοκίνητο

Σαντορίνη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο νεαρή οδηγός, ανατράπηκε το μοιραίο αυτοκίνητο

To τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Πύργου – Μεγαλοχωρίου στη Σαντορίνη. Η άτυχη οδηγός ανασύρθηκε νεκρή από το αυτοκίνητό της…

Η λίστα με τα θύματα της ασφάλτου μεγαλώνει διαρκώς σε ολόκληρη τη χώρα. Το βράδυ της Παρασκευής, 31χρονη οδηγός σκοτώθηκε όταν έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητό της βγήκε από τον δρόμο. Ανατράπηκε και η ίδια ξεψύχησε πριν φτάσουν στο σημείο οι διασώστες.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο αλλά και αστυνομικοί, που ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του τροχαίου. Η 31χρονη ήταν Ελληνίδα. Οι προσπάθειες των γιατρών στο Κέντρο Υγείας του νησιού να την επαναφέρουν δεν απέδωσαν.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο δυστύχημα στη Σαντορίνη διαβάζουμε: «Την 17-03-2023/01.25’ στην επαρχ. οδό Πύργου – Μεγαλοχωρίου Θήρας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 31χρονη ημεδαπή εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις