Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Σαντορίνη: Τι υποστηρίζουν η κόρη του νεκρού συντηρητή βίλας και ο πατέρας του 25χρονου συλληφθέντα

Σαντορίνη: Τι υποστηρίζουν η κόρη του νεκρού συντηρητή βίλας και ο πατέρας του 25χρονου συλληφθέντα

Συγκλονίζει η τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου στη Σαντορίνη, όταν ο καβγάς μεταξύ συναδέλφων κατέληξε στον θανάσιμο τραυματισμό του ενός. Οι δύο άνδρες έπεσαν από ύψος 2,5 μέτρων, με τον 51χρονο συντηρητή βίλας να χάνει τη ζωή του και τον 25χρονο σεφ να συλλαμβάνεται για την υπόθεση.  

Η κόρη του 51χρονου Ουκρανού συγκλονίζει, μιλώντας στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της: “Τον είδα κάτω, με πολλά αίματα γύρω γύρω. Διαλυμένο. Το σώμα του είχε παραμορφωθεί…”, περιγράφει. Και συνεχίζει: “Δεν τον γνώριζα (σ.σ. τον 25χρονο), αλλά ο μπαμπάς μου, μου είχε κάνει παράπονα για αυτόν τον άνθρωπο”. 

Στη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε και ο πατέρας του 25χρονου συλληφθέντα, δίνοντας μία διαφορετική εκδοχή για όσα έγιναν: “Το πρόσωπο του γιου μου είναι μαύρο από το ξύλο. Θεωρώ ότι δεν είχε ευθύνη το παιδί μου”.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το θύμα επιτέθηκε πρώτο στον γιο του, ο οποίος έτρεχε να προστατευθεί. Ο 51χρονος συντηρητής βίλας τον έσπρωξε από το παράθυρο και από τη δύναμη και την ορμή, έπεσε και ο ίδιος στο κενό.  

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις