Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Σαντορίνη: Την λήστεψε και προσπάθησε να τη βιάσει – Εφιάλτης στην αθέατη όψη της καλντέρας!

Σαντορίνη: Την λήστεψε και προσπάθησε να τη βιάσει – Εφιάλτης στην αθέατη όψη της καλντέρας!

Το εύρημα στην τσέπη του κατηγορούμενου περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Όλα έγιναν τα ξημερώματα…

της περασμένης Πέμπτης, με την αστυνομία να εντοπίζει και να περνάει χειροπέδες στον 32χρονο κατηγορούμενο. Είχε προηγηθεί η καταγγελία 26χρονης τουρίστριας από τις ΗΠΑ, για απόπειρα βιασμού της, που κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή. Ο 32χρονος Αλβανός συνελήφθη και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα.

Το χρονικό και η καταγγελία

Όπως είπε η τουρίστρια, όλα έγιναν όταν αποχώρησε από κεντρικό κλάμπ των Φηρών για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της. Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι δεν υπήρχε κόσμος και την αιφνιδίασε.

Όπως είπε την ακιντοποίησε και προσπάθησε να τη βιάσει. Εκείνη έβαλε τις φωνές και απέφυγε τα χειρότερα. Πάνω στον γενικότερο χαμό που επικράτησε, ο 32χρονος βούτηξε το κινητό της τηλέφωνο και απομακρύνθηκε.

Το γεγονός πως το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας βρέθηκε στην κατοχή του, τον φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Ο ίδιος αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι το έκλεψε, αλλά από την πρώτη στιγμή αρνείται ότι προσπάθησε να βιάσει την 26χρονη. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύλληψη για πλαστογραφία

 

Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης από αστυνομικούς ένας 16χρονος από την Αλγερία, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις