Τοπικά Νέα

Σεισμός 5,9 Ρίχτερ στη Ρόδο: Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές λέει η Πυροσβεστική που παραμένει σε επιφυλακή

Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε κτήρια μετά τη σεισμική δόνηση μεγέθους 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, 58 χλμ Νοτιοανατολικά της Λίνδου, στην υποθαλάσσια περιοχή στη Ρόδο.

Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Πυροσβεστικό Σώμα ενώ παράλληλα, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δεν έχει λάβει κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από το μεγάλο σεισμό 5,9 Ρίχτερ στη Ρόδο.

Έπειτα από την ισχυρή σεισμική δόνηση οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας κινητοποιήθηκαν άμεσα με διασπορά, στα νησιά Ρόδο, Κω και Κάρπαθο ενώ σε περιπολίες προχώρησαν οι πυροσβεστικές και οι αστυνομικές δυνάμεις. Ανάλογα έχουν κινητοποιηθεί και οι δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος.

Σημειώνεται, ότι με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Γεώργιου Πουρναρά, όλες οι Ε.Μ.Α.Κ βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα