Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Σέρρες: Αποβλήθηκε μαθητής που ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ – Η απάντηση της καθηγήτριας

Σέρρες: Αποβλήθηκε μαθητής που ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ – Η απάντηση της καθηγήτριας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο μαθητής πήρε πράσινη μπογιά και ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια μαθήματος. Τα όσα έγιναν στο σχολείο στις Σέρρες, προκαλούν αντιδράσεις…

Ένας μαθητής που πηγαίνει στο Γυμνάσιο της Σκοτούσσας Σερρών αποβλήθηκε από την τάξη επειδή ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με καταγγελία του στελέχους του ΚΙΝΑΛ Πασχάλη Τόσιου.

Ο τελευταίος έγραψε, μάλιστα, σε ανάρτησή του, πως ο «ήλιος του ΠΑΣΟΚ ακόμη κάποιους τους τρομάζει», ενώ εξέφρασε την άποψη πως «συμπεριφορά της καθηγήτριας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και οφείλει να δώσει εξηγήσεις».

Αναλυτικά, το σχετικό post έχει ως εξής: «Μαθητής της β’ γυμνασίου στο μάθημα των καλλιτεχνικών σε εργασία ζωγράφισε τον ήλιο πράσινο. Σε ερώτηση της καθηγήτριας του γιατί χρωμάτισε τον ήλιο πράσινο, της απάντησε πως είναι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Αυτή η απάντηση έγινε αφορμή να αποβληθεί από την καθηγήτρια του. Η συμπεριφορά της καθηγήτριας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και οφείλει να δώσει εξηγήσεις.»

Η απάντηση της εκπαιδευτικού

Σύμφωνα με πληροφορίες η εκπαιδευτικός δίνει μια άλλη εκδοχή. Υποστηρίζει ότι ο μαθητής που ζωγράφισε τον πράσινο ήλιο έκανε φασαρία, της αντιμίλησε και τότε εκείνη του έδειξε τον δρόμο της εξόδου από την τάξη. Πιθανότατα όπως λέει, ο μαθητής για να δικαιολογήσει την αποβολή στους γονείς του, την απέδωσε στον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζωγραφίσει νωρίτερα.

Όπως και να χει το μάθημα «τινάχτηκε στον αέρα» με τα όσα έγιναν στην τάξη να τροφοδοτούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις τόσο στις Σέρρες, όσο και στους κόλπους του διαδικτύου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις