Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Σέρρες: Κλέβουν παραγγελίες με φαγητά από ντελιβεράδες – Η σύσταση στους διανομείς

Σέρρες: Κλέβουν παραγγελίες με φαγητά από ντελιβεράδες – Η σύσταση στους διανομείς

Οι ντελιβεράδες και οι παραγγελίες φαγητών που μεταφέρουν στις Σέρρες μπαίνουν στο στόχαστρο. Η μία κλοπή διαδέχεται την άλλη το τελευταίο διάστημα…

«Επιδημία» τείνουν να γίνουν οι κλοπές φαγητών από κουτιά ντελιβεράδων στις Σέρρες. Τα χτυπήματα είναι διαδοχικά τις τελευταίες μέρες και προβληματίζουν έντονα. Αφού σε όλες τις περιπτώσεις οι δράστες δεν κυνήγησαν χρήματα, αλλά φαγητά που είχαν παραγγείλει πελάτες. Οι διανομείς καλούνται να βάλουν λουκέτα στα κουτιά των δικύκλων που χρησιμοποιούν καθώς ήδη μόνο την τελευταία εβδομάδα, οι καταγγελίες για σχετικές κλοπές στην πόλη, έχουν φτάσει τις 4.

Το γεγονός πως κάποιοι μπήκαν στη διαδικασία να κλέψουν για να φάνε προβληματίζει. Οι καταγγελίες στο Σύλλογο Διανομέων στις Σέρρες πληθαίνουν, με ντελιβεράδες και επιχειρηματίες να συζητούν το πρόβλημα και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Για το όλο θέμα έχει ήδη ενημερωθεί η αστυνομία, που προσπαθεί να διαπιστώσει ποιοι κρύβονται πίσω από τις κλοπές. Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ψαρών στις Σέρρες, όπως αναφέρεται στην παρακάτω ανάρτηση: «Νέο κρούσμα κλοπής παραγγελίας από κουτί delivery Boy, αναφέρθηκε στον σύλλογο πακεταδων Νομού Σερρων, ενδεικτικό της οικονομικής κατάστασης που υπάρχει αυτήν την στιγμή στην πόλη. 

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδός Ψαρρών και είναι το τέταρτο περιστατικό που καταγγέλθηκε τον τελευταίο καιρό,στον σύλλογο μας. Προτροπή σε όλους τους διανομείς να κουβαλάνε μαζί τους λουκέτο, για να αποτρέψουν τυχόν νέα περιστατικά! Υ.Γ προς όλους τους διανομείς που παρακολουθούν τυχόν ύποπτες κινήσεις σε κουτιά συναδέλφων, παρακαλώ να τους ειδοποιήσουν για αποφυγή τέτοιων περιστατικών».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις