Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Σέρρες: Ξυλοδαρμός 15χρονης μαθήτριας σε σχολείο, ανέβασαν το βίντεο στο Instagram

Σέρρες: Ξυλοδαρμός 15χρονης μαθήτριας σε σχολείο, ανέβασαν το βίντεο στο Instagram

Εικόνες βίας σε σχολείο στις Σέρρες, με θύμα μια 15χρονη μαθήτρια που τραυματίστηκε. Ο ξυλοδαρμός της τραβήχτηκε σε βίντεο που τελικά ανέβηκε στο Instagram…

Ακόμα ένα επεισόδιο σε σχολείο, αυτή τη φορά στις Σέρρες, με μια 15χρονη μαθήτρια να δέχεται επίθεση σε διάλειμμα και να τραυματίζεται. Ο ξυλοδαρμός της καταγράφηκε σε βίντεο που ανέβηκε στο Instagram και πολύ γρήγορα άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το ανήλικο θύμα περικυκλώθηκε από δύο συμμαθήτριές της. Η μία άρχισε να την χτυπάει και η δεύτερη να τραβάει το βίντεο. Οι καθηγητές δεν πήραν είδηση το επεισόδιο. Ευτυχώς το κορίτσι δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Το επεισόδιο στο σχολείο των Σερρών, έρχεται να προστεθεί στους κρίκους της αλυσίδας των σχετικών επεισοδίων, που το τελευταίο διάστημα είναι αλλεπάλληλα. Με μαθητές να ανταλλάσσουν χτυπήματα στις αυλές και ορισμένοι να μεταφέρονται σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες.

Στις Σέρρες, την Παρασκευή 12 Απριλίου, πρωταγωνίστριες ήταν δύο μαθήτριες 15 ετών, όταν την ώρα του διαλείμματος η μία από αυτές χτύπησε μια τρίτη μαθήτρια, με την δεύτερη να βιντεοσκοπεί την σκηνή και να την ανεβάζει στο Instagram.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δύο μαθήτριες συνελήφθησαν από την αστυνομία, αφέθηκαν ελεύθερες και η εισαγγελέας Σερρών θα αποφασίσει για την ποινική εξέλιξη της υπόθεσης που αφορά τις δύο μαθήτριες αλλά και τους γονείς τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις