Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Σέρρες: Με μάσκα… Star Wars βγήκε για περίπατο! Δείτε τις εικόνες που κάνουν θραύση στο Facebook

Σέρρες: Με μάσκα… Star Wars βγήκε για περίπατο! Δείτε τις εικόνες που κάνουν θραύση στο Facebook

Ο κορονοϊός συνεχίζει να χτυπάει τις Σέρρες, όμως κάποιοι αντιδρούν με χιούμορ. Η μάσκα που έβαλε ένας νεαρός ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη…

Δεν λείπει το χιούμορ στους πολίτες των Σερρών, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει να τηρούν αυστηρά τα μέτρα για την αποτροπή περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού, ώστε να μην μπουν στο επίπεδο 4, δηλαδή το τοπικό lockdown.

Συγκεκριμένα, ένας Σερραίος περπατούσε σε πεζόδρομο της πόλης με μάσκα που παραπέμπει στη γνωστή σειρά ταινιών Star Wars. Τις φωτογραφίες δημοσίευσε ένας πολίτης στο Facebook, ο κ. Βασίλης Αναστασιάδης που έγραψε:

“Κάνοντας μια βόλτα στην πόλη διαπίστωσα ότι οι Σερραίοι συμμορφώθηκαν και φορούσαν μάσκα. Βέβαια κάποιοι το… παραέκαναν!!!!!! (Από χιούμορ καλά πάμε)”.

Οι Σέρρες κοντά στο lockdown

Ο κ.Τζιτζικώστας, στην έναρξη της ευρείας σύσκεψης φορέων που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην αντιπεριφέρεια Σερρών παρουσία του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά και του προέδρου του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, τόνισε ότι το πρόβλημα της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού εστιάζεται κατά 90% στο δήμο Σερρών.

Η αύξηση των κρουσμάτων», υπογράμμισε ο κ.Τζιτζικώστας, είναι μεγάλη και αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, τα οποία πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα από όλους, η πόλη των Σερρών θα περάσει στο επόμενο «επίπεδο 4».

«Είμαστε όλοι κουρασμένοι», είπε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης, «από τα συνεχή μέτρα που εφαρμόζονται, όμως μέχρι να υπάρξει εμβόλιο ή ικανή φαρμακευτική αγωγή απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προσωπικής προστασίας γιατί μόνο έτσι θα μειώσουμε την έξαρση της πανδημίας».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις