Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σέρρες: Νέα τραγωδία με δύο νεκρούς σε τροχαίο – Σκοτώθηκαν δύο κολλητοί φίλοι στην εθνική οδό!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δύο παιδιά μόλις 21ος ετών βρήκαν ακαριαίο θάνατο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν – Το όχημα μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών…

Δύο νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο 77ο χλμ. της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Σερρών, στο ύψος του Λευκώνα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ι.Χ. αυτοκίνητο -υπό συνθήκες που ερευνώνται- ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δέντρο. Ο θάνατος των δύο ανθρώπων ήταν ακαριαίος. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκαν νεκροί ο 21ος ετών οδηγός του οχήματος κι ο συνομήλικος συνοδηγός του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα παιδιά είχαν βγει για νυχτερινή διασκέδαση και επέστρεφαν σπίτι. 

Όλα αυτά ένα 24ωρο μετά την ανείπωτη τραγωδία στο 275ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, κοντά στη Σούρπη του Βόλου, όταν ένας οδηγός νταλίκας απανθρακώθηκε. Παρά τις προσπάθειες και τη μέγαλη επίχειρηση απεγκλωβισμού ο οδηγός έχασε τη ζωή του μέσα στο φλεγόμενο όχημα. Ο 46χρονος οδηγός της νταλίκας και κάτοικος Θεσσαλονίκης, εγκλωβίστηκε στο όχημα με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.

Πυροσβέστες και οχήματα του Πυροσβεστικού κλιμακίου Αλμυρού έφτασαν στο σημείο και έσβησαν τις φλόγες ενώ για την μετακίνηση του οχήματος και τον απεγκλωβισμό του 46χρονου χρειάστηκε γερανός. Ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε, λόγω του δυστυχήματος, και στις δύο κατευθύνσεις, από τις 3 τη νύχτα και άνοιξε και πάλι για να δοθεί στην κυκλοφορία στις 11 το πρωί της Πέμπτης.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε