Δευτέρα, 15 Απρ.
29oC Αθήνα

Σέρρες: Πήραν άδεια και έρχονται με γεωτρύπανα για την ανασκαφή – Στόχος ο θησαυρός αμύθητης αξίας

Σέρρες: Πήραν άδεια και έρχονται με γεωτρύπανα για την ανασκαφή – Στόχος ο θησαυρός αμύθητης αξίας

Αντίστροφη μέτρηση για την ανασκαφή στις Σέρρες, με τους επίδοξους χρυσοθήρες να φαίνονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για να βρουν τον θησαυρό, που είναι πεπεισμένοι ότι κρύβεται στην περιοχή…

Κρυμμένο θησαυρό αναζητούν στο χωριό Σκοπιά του δήμου Ν. Ζίχνης στις Σέρρες. Το προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν την έρευνα με γεωτρύπανα και ειδικές κάμερες. Οι ενδιαφερόμενοι που θα πραγματοποιήσουν την ανασκαφή θα τηρήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ν. Ζίχνης ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η έγκριση άδειας σε εταιρεία η οποία ζητά να πραγματοποιήσει ανασκαφή για αναζήτηση κρυμμένου θησαυρού σε περιοχή της Σκοπιάς, στις Σέρρες.

Μάλιστα επί της ουσίας πρόκειται για μια παλαιότερη ανασκαφή που είχε γίνει πριν μερικά χρόνια καθώς οι ενδιαφερόμενοι δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να τον αναζητούν και αυτή τη φορά επιστρέφουν με κάμερες και γεωτρύπανα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο κο Παντελή Μπόζη που μίλησε για το θέμα αυτό στο epiloges.tv, θα τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και με την παρουσία όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών. Έτσι αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκινήσουν οι ανασκαφές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις