Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Σέρρες: Σκότωσαν με φόλα το σκυλί δημάρχου – Επικήρυξε με 2.000 ευρώ τους δράστες

Σέρρες: Σκότωσαν με φόλα το σκυλί δημάρχου – Επικήρυξε με 2.000 ευρώ τους δράστες

Νέα κτηνωδία αυτή τη φορά στις Σέρρες. Άγνωστοι σκότωσαν με φόλα το σκυλί του δημάρχου Σιντικής, Φώτη Δομουχτσίδη, στην αυλή του σπιτιού του.

Το νεκρό σκυλί, ηλικίας 15 μηνών, εντόπισε ο ίδιος ο δήμαρχος Σιντικής Σερρών, Φώτης Δομουχτσίδης, στην αυλή του σπιτιού, στην περιοχή του Σιδηρόκαστρου. Όπως αναφέρει στη Voria.gr ο κ. Δομουχτσίδης, ο δράστης ή οι δράστες πρέπει να έδωσαν στη σκυλίτσα του πολύ ισχυρό δηλητήριο.

«Το βράδυ πάντα την έδενα για να μην ορμάει στα γατάκια που έχω στην αυλή και το πρωί την έλυνα. Σήμερα (σ.σ. 30.07.2023) δεν την άκουσα καθόλου. Πήγα να τη λύσω και τη βρήκα νεκρή», περιγράφει ο δήμαρχος, ο οποίος μάλιστα έχει επικηρύξει τους δράστες με το ποσό των 2.000 ευρώ.

«Δεν μπορεί να πάει κάπου το μυαλό μου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έκανε κάποιος τέτοιο πράγμα, πόσο μάλλον σε σκυλί που ήταν μέσα σε αυλή», τονίζει.

Τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία στο άτυχο ζώο, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιο φάρμακο το σκότωσαν, ενώ το περιστατικό έχει καταγραφεί και από την αστυνομία.

Τέλος, σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί φόλες στο Σιδηρόκαστρο, ενώ πριν από περίπου 15 ημέρες είχε γίνει μεγάλη κινητοποίηση διαμαρτυρίας στη Ροδόπολη για θανάτους ζώων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις