Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Σέρρες: Συλλήψεις σε ίντερνετ καφέ – Έλειπε ο ιδιοκτήτης και την πλήρωσαν οι υπάλληλοι!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η νύχτα έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις για πελάτες και υπαλλήλους του ίντερνετ καφέ…

Η εισβολή της αστυνομίας σε μαγαζί που έπαιζαν «φρουτάκια», είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 5 ατόμων. Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 40χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και μία 25χρονη υπάλληλος του καταστήματος, καθώς και 3 πελάτες – «παίκτες», ηλικίας από 25 έως 60 ετών. Χθες τα ξημερώματα, πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος στο κατάστημα και διαπιστώθηκε πως ο 40χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος λειτουργούσε ηλεκτρονικούς υπολογιστές με ειδικό λογισμικό, στους οποίους διεξάγονταν το τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια».

Επιπλέον διαπιστώθηκε πως 3 πελάτες του καταστήματος έπαιζαν το παράνομο τυχερό παιχνίδι, καταβάλλοντας διάφορα χρηματικά ποσά, που παραλάμβανε η 25χρονη υπάλληλος του καταστήματος. Στον χώρο του καταστήματος εντοπίστηκαν 5 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εκ των οποίων ο ένας λειτουργούσε ως κεντρικός (server), καθώς και το χρηματικό ποσό των 495 ευρώ.

Ο 43χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου και δεν συνελήφθη. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών…

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε