Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Σφακιά – Χανιά: Βγήκε από καφενείο και πυροβόλησε τον πατέρα ενός ανήλικου παιδιού

Σφακιά – Χανιά: Βγήκε από καφενείο και πυροβόλησε τον πατέρα ενός ανήλικου παιδιού

Αναστάτωση στα Σφακιά από τους πυροβολισμούς έξω από καφενείο. Στο νοσοκομείο ο 42χρονος πατέρας που τραυματίστηκε…

Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης του αιματηρού περιστατικού στην Ίμπρο στα Σφακιά την Παρασκευή 28 Απριλίου του 2023, όπου τραυματίστηκε από όπλο ένας 42χρονος κάτοικος της περιοχής, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων συνεχίζει τις έρευνες και αναζητά μάρτυρες για το συμβάν στον επαρχιακό δρόμο Βρυσών – Σφακίων, έξω από το καφενείο του χωριού.

Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε μία ή δύο φορές το θύμα, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα στον αριστερό μηρό και ένα τραύμα μονής εισόδου στον δεξί μηρό. Πηγές αναφέρουν ότι ο 42χρονος βρισκόταν στο δρόμο έξω από το καφενείο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, βγήκε από μέσα ο δράστης και τον πυροβόλησε.

Άγνωστο είναι αν προηγήθηκε διαπληκτισμός. Πάντως θύτης και θύμα φέρονται να είχαν οικογενειακές διαφορές από το παρελθόν.

Στο Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται ο 42χρονος, δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς, ενώ την ίδια ώρα, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών είναι εστιασμένες στην ευρύτερη περιοχή των Σφακίων.

Πηγή: zarpanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις