Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Σίφνος: Στον Πειραιά η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του φοιτητή που πέθανε ξαφνικά

Σίφνος: Στον Πειραιά η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του φοιτητή που πέθανε ξαφνικά
Φωτογραφία αρχείου

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Λαμίας για ο ξαφνικός χαμός ενός 22χρονου φοιτητή το απόγευμα της Τρίτης κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στη Σίφνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, οι απαρηγόρητοι γονείς του άτυχου νέου θα παραλάβουν από το λιμάνι του Πειραιά την σορό του αδικοχαμένου φοιτητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Το παιδί -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, ούτε καρδιολογικό θέμα που να αποτελεί πιθανή αιτία για τον ξαφνικό θάνατό του. Η οικογένεια είναι αποφασισμένη να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση θανάτου του 22χρονου φοιτητή. Τα επόμενα 24ωρα θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή με εντολή του εισαγγελέα Σύρου. Η σορός του άτυχου νέου αμέσως μετά την άφιξη στον Πειραιά θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιώς.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα άρχισαν στην παραλία, όπου ο 22χρονος είχε πάει με τους φίλους του ένιωσε μία αδιαθεσία και βγήκε από τη θάλασσα. Στη συνέχεια έκανε εμετό και κατέρρευσε. Εκείνη την ώρα του έκανε ανάνηψη ένας γιατρός που βρισκόταν στο σημείο. Πήγαν τον νεαρό -χωρίς τις αισθήσεις του- στο κέντρο υγείας, όπου οι γιατροί έδωσαν μεγάλη μάχη, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο αδικοχαμένος Θανάσης έχει μία δίδυμη αδερφή που και εκείνη είναι φοιτήτρια, ενώ οι γονείς του άτυχου 22χρονου είναι πολύ αγαπητοί στην κοινωνία της Λαμίας με τον πατέρα να είναι ένας από τους καλύτερους αρχιτέκτονες -μηχανικούς της περιοχής και την μητέρα να είναι γιατρός.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις