Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκιάθος: Αυτοκτονία επιχειρηματία σε βίλα της οικογένειας – Το σημείωμα που άφησε και οι σκληρές εικόνες

Σκιάθος: Αυτοκτονία επιχειρηματία σε βίλα της οικογένειας – Το σημείωμα που άφησε και οι σκληρές εικόνες

Συγκλονισμένη η Σκιάθος από την αυτοκτονία του 55χρονου πατέρα τριών παιδιών. Ο επιχειρηματίας αποφάσισε να γράψει τον επίλογο της ζωής του…

Η Σκιάθος παραμένει παγωμένη από την αυτοκτονία του 55χρονου πατέρα, που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ο επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα γνωστός και δραστήριος στο νησί. Το τελευταίο διάστημα είχε κλειστεί στον εαυτό του, αλλά κανένας δεν γνώριζε τις σκέψεις που είχε στο μυαλό του. Σύμφωνα με πληροφορίες κρεμάστηκε σε βίλα της οικογένειας, με στενούς συγγενείς του, να εντοπίζουν ώρες αργότερα το άψυχο σώμα του.

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Σκιάθου από την αυτοκτονία 55χρονου επιχειρηματία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο αυτόχειρας ήταν πατέρας τριών παιδιών και δραστηριοποιούνταν τον τομέα του τουρισμού. Είχε αποκτήσει δύο κορίτσια και ένα αγόρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αυτόχειρας βρέθηκε απαγχονισμένος, σε βίλα βραχυχρόνιας μίσθωσης που διατηρεί η οικογένεια, στην περιοχή Αγία Ελένη.

Ο αυτόχειρας φέρεται να άφησε σημείωμα που βρέθηκε από τις αστυνομικές αρχές, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις