Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Σκιάθος: Ο Αχιλλέας Μπέος ετοιμάζει το νέο Nammos! Το σχέδιο με Αργυρό και Αντώνη Ρέμο (Φωτό)

Σκιάθος: Ο Αχιλλέας Μπέος ετοιμάζει το νέο Nammos! Το σχέδιο με Αργυρό και Αντώνη Ρέμο (Φωτό)

Ο Αχιλλέας Μπέος επιβεβαίωσε τη φημολογία. Η Σκιάθος και πιο συγκεκριμένα το νησάκι της Τσουγκριάς, θα αποκτήσει ένα χώρο που θα προκαλέσει συζητήσεις…

Μεγάλη επένδυση στο νησάκι Τσουγκριά της Σκιάθου πρόκειται να γίνει φέτος από την οικογένεια Μπέου, αφού ο αδελφός και ο γιος του δημάρχου Βόλου, μίσθωσαν τον χώρο της παραλίας για να τον μετατρέψουν σε έναν υπέροχο χώρο, που όπως λένε, θα μιλά γι’ αυτόν όλη η Ελλάδα!

“Ένα νέο Nammos έρχεται” λένε όσοι γνωρίζουν τα σχέδια της οικογένειας Μπέου, τα οποία επιβλέπει προσωπικά ο Αχιλλέας Μπέος, αφού έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύθηκε πρόσφατα, πρόκειται στο σημείο να έρθουν το επόμενο καλοκαίρι προσωπικότητες της σόουμπιζ, όπως ο Αντώνης Ρέμος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, για να δώσουν συναυλίες δίπλα στο κύμα, συγκεντρώνοντας κόσμο από όλη την Ελλάδα.

Click4more: Βόλος: Είδαν τον Αχιλλέα Μπέο να πλησιάζει και ξεκίνησαν τα κλαρίνα! Νέα ατάκα για το Μονακό (Βίντεο)

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο δήμαρχος Βόλου επισκέφθηκε τη Σκιάθο μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό (φωτο) και σε μήνυμά του λίγο αργότερα έγραψε: “Μιας και ο καιρός βοηθά τελευταίες βουτιές για φέτος στον Τσουγκριά της Σκιάθου. Λίγες ώρες χαλάρωσης με τον φίλο μου τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά και ευκαιρία για ένα προγραμματισμό. Ετσι αν όλα πάνε καλά, όπως ευχόμαστε και ελπίζουμε, του χρόνου το καλοκαίρι στον Τσουγκριά θα γίνει, για πρώτη φορά, μια μεγάλη συναυλία, φυσικά με τον μοναδικό Κωνσταντίνο. Λεπτομέρειες προσεχώς…”

Πηγή: thenewspaper.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις