Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σκιάθος: Ο γάμος της χρονιάς με νύφη την κόρη του Γιώργου Οικονόμου – Ατελείωτη χλιδή και εκπλήξεις!

Σκιάθος: Ο γάμος της χρονιάς με νύφη την κόρη του Γιώργου Οικονόμου – Ατελείωτη χλιδή και εκπλήξεις!

Ο γάμος έγινε θέμα συζήτησης. Σε πελάγη ευτυχίας ο γαμπρός και η νύφη μπροστά στους καλεσμένους τους…

Το διεθνές ενδιαφέρον προσελκύει ο γάμος της χρονιάς που τελέστηκε χθες στο νησάκι Τσουγκριάς της Σκιάθου, παρουσία 1.000 περίπου προσκεκλημένων και λαμπερών ονομάτων του εφοπλιστικού χώρου, της πολιτικής και του διεθνούς τζετ σετ. «Απόβαση» διασήμων με πολυτελείς θαλαμηγούς και ιδιωτικά αεροσκάφη σημειώθηκε τις τελευταίες μέρες στο νησί του Παπαδιαμάντη, με αφορμή τον γάμο της κόρης του μεγαλοεφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου, Αλεξάνδρας, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Βέλγο αντικέρ Noach Vander Beken.

Ο πολιτικός γάμος τελέστηκε σε ένα παραμυθένιο, πολυτελές σκηνικό, το οποίο διαμορφώθηκε με πολλή φροντίδα στην κάθε λεπτομέρεια. Οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου διήρκεσαν πάνω από μια εβδομάδα, προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια για τη μεγάλη στιγμή.

Το μεγάλο κοσμικό γεγονός έχει τετραήμερη διάρκεια και το προσωπικό που εξυπηρετεί τους προσκεκλημένους υπερβαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, τα 500 άτομα, ενώ χρησιμοποιήθηκαν 30 επίσης πουλμανάκια ιδιωτικής εταιρείας. Την έναρξη της γαμήλιας διοργάνωσης σηματοδότησε το μπάτσελορ πάρτι που πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ στην Πούντα της Σκιάθου, με τη συνδρομή ομάδας security, οι οποίοι επέτρεπαν την είσοδο μόνο στους προσκεκλημένους.

Παραμυθένιος γάμος στο νησάκι

Στο μεταξύ, οι προσκεκλημένοι, οι οποίοι διαμένουν σε σουίτες πολυτελών ξενοδοχείων του νησιού, απολαμβάνουν τη διαμονή τους στη Σκιάθο, όπου σήμερα προγραμματίζεται beach party. Η οικογένεια Οικονόμου διαθέτει, σημειωτέον, τρεις βίλες στο νησί οι όποιες κατασκευάστηκαν το 2011 από Ισπανό αρχιτέκτονα, ενώ ο Γιώργος Οικονόμου επισκέπτεται το αγαπημένο του νησί με την πολυτελή του θαλαμηγό.

Ο γνωστός εφοπλιστής, που ζει μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης έχοντας και εισηγμένη εταιρεία στην Wall Street (DryShips), παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους εφοπλιστές παγκοσμίως. Ο όμιλός του, TMS, ελέγχει σήμερα στόλο 81 πλοίων, ενώ, έχει παραγγείλει ακόμη 20 πλοία που παραλαμβάνει αυτό το διάστημα.

Από αυτά 41 είναι φορτηγά πλοία ξηρού φορτίου, 30 τύπου capesize, 34 τάνκερ, πέντε πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου και ένα πλοίο κοντέινερ. Τμήμα των επενδύσεων του εφοπλιστή αφορά και το real estate, με τον ίδιο να διαθέτει βίλες στο Σεν Μπαρτς της Καραϊβικής, στο Σεν Τροπέ, στη Νέα Υόρκη, στη Σκιάθο, αλλά και στην Αθήνα, στο οικιστικό συγκρότημα του Μίλτου Καμπουρίδη «One Athens» στο Λυκαβηττό.

Επίσης διαθέτει το πολυτελές σκάφος, 50 μέτρων, «Baracuda Valletta» που φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης yacht designer Γιώργου Βαφειάδη και του Βρετανού αρχιτέκτονα Τζον Πόουσον.

Ο Έλληνας πλοιοκτήτης με τα 6 παιδιά

Ο Έλληνας πλοιοκτήτης έχει κάνει δύο γάμους, με τη Ρίκα Βοσνιάδη με την οποία απέκτησε τρία παιδιά και την Λίζυ Μανωλά με την οποία έχει δύο παιδιά, ενώ επί 12 χρόνια διατηρούσε σχέση με την σκηνοθέτη Άντζελα Ισμαήλου.

Τα τελευταία χρόνια απέκτησε και έκτο παιδί με την κατά 30 χρόνια μικρότερή του Κυβέλη Μελετοπούλου.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις