Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Σκιάθος: Παραπάτησε έξω από κομμωτήριο και σκοτώθηκε γνωστή ξενοδόχος

Σκιάθος: Παραπάτησε έξω από κομμωτήριο και σκοτώθηκε γνωστή ξενοδόχος

Η Σκιάθος στο επίκεντρο για τον αναπάντεχο θάνατο της άτυχης γυναίκας. Η ξενοδόχος σκοτώθηκε έξω από το κομμωτήριο που λίγο νωρίτερα είχε χτενιστεί…

Η ξενοδόχος, μια από τις γνωστότερες στο νησί έφυγε από τη ζωή πρόωρα και αναπάντεχα. Η Σκιάθος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται και όσοι γνωρίζουν την οικογένεια προσπαθούν να βρουν λόγια παρηγοριάς για τον σύζυγο και τα παιδιά της. Η γυναίκα παραπάτησε, έπεσε στο δρόμο με το κεφάλι και το χτύπημα αποδείχθηκε μοιραίο για τη ζωή της. Οι δικοί της άνθρωποι παραμένουν συντετριμμένοι και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε.

Τραγωδία στη Σκιάθο με πασίγνωστη ξενοδόχο στο νησί, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «Ρέα».  Η άτυχη γυναίκα είχε επισκεφθεί τοπικό κομμωτήριο στην οδό Παπαδιαμάντη και μόλις τελείωσε την περιποίηση και το χτένισμα της, βγαίνοντας από το μαγαζί, σκόνταψε και έπεσε στο έδαφος.

Το χτύπημα ήταν γερό και η άτυχη γυναίκα υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Το συμβάν σημειώθηκε στις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουλίου του 2023.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η επιχειρηματίας μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας του νησιού σε άσχημη κατάσταση και παρα τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Η εκλιπούσα ήταν παντρεμένη με επιχειρηματία και ειχαν αποκτήσει δυο παιδιά.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις