Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Σκιάθος: Πέθανε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Περδικάρης

Σκιάθος: Πέθανε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Περδικάρης

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Περδικάρης πάλεψε γενναία αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη. Η Σκιάθος αποχαιρετά έναν επαγγελματία που έγραψε τη δική του ιστορία στο νησί…

Η Σκιάθος ήταν το νησί που δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά και κατάφερε να κερδίσει μια σειρά από προσωπικά στοιχήματα. Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Περδικάρης έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο. Η μάχη που έδωσε ήταν γενναία αλλά άνιση. Δίπλα του από την πρώτη στιγμή, βρισκόταν η σύζυγος του, που έκανε τα πάντα για να τον στηρίξει τους πιο δύσκολους μήνες της ζωής του.

Ο 57χρονος Δημήτρης Περδικάρης καταγόταν από την Αθήνα, έμενε όμως στον Βόλο, όπου παντρεύτηκε τη σύζυγό του και δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στη Σκιάθο. Διατηρούσε δύο πολύ καλές επιχειρήσεις στις Κουκουναριές, ένα καφέ και ένα εστιατόριο και ήταν πασίγνωστος στο νησί.

Αγαπητός ως άνθρωπος αλλά και ως επαγγελματίας, όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν για τον 57χρονο, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από ένα περίπου χρόνο.

Εδωσε γενναία μάχη έχοντας στο πλευρό του ακοίμητο φρουρό του την σύζυγό του, Κατερίνα, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Εφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και φίλους του, που τον υπεραγαπούσαν. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στη μία το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου, στο Κοιμητήρι Βόλου.

Πηγή: taxydromos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις