Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Σκιάθος: Πρόσκρουση πλοίου στην προβλήτα του λιμανιού – Δείτε εικόνες μετά το ατύχημα

Σκιάθος: Πρόσκρουση πλοίου στην προβλήτα του λιμανιού – Δείτε εικόνες μετά το ατύχημα

Η Σκιάθος στο επίκεντρο για το ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί, με την πρόσκρουση πλοίου στην προβλήτα του λιμανιού. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός…

Το ατύχημα σημειώθηκε το πρωί και η Σκιάθος βλέπει τις εικόνες από το λιμάνι να κάνουν το γύρο της χώρας. Η πρόσκρουση του πλοίου «Skiathos Express» σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πρόσδεσης στην προβλήτα του λιμανιού. Επικράτησε αναστάτωση χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και ενημερώθηκαν για το πότε και πώς θα συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Πιο αναλυτικά, στο λιμάνι της Σκιάθου προσέκρουσε το πρωί το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Skiathos Express», το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από τον Βόλο για Γλώσσα – Σκόπελο – Αλόννησο.

Συγκεκριμένα, το πλοίο κατά την είσοδο του στο λιμάνι της Σκιάθου προσέκρουσε με το πρυμναίο δεξιό τμήμα στην προβλήτα, με αποτέλεσμα να παραμείνει στο λιμάνι αφού αποβίβασε με ασφάλεια 107 επιβάτες.

Από το Λιμενικό απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας και διατήρησης κλάσης από τον αναγνωρισμένο οργανισμό που παρακολουθεί το πλοίο.

Λόγω της προσωρινής ακινησίας του «Skiathos Express» και για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, τροποποιείται το σημερινό δρομολόγιο του «Super Star» της Seajets με τις παρακάτω ώρες αναχώρησης : Aλόννησος: 13.15, από Σκόπελο 14.15, από Σκιάθο 15.45 με τελική άφιξη στο λιμάνι του Βόλου στις 18.00 το απόγευμα.

Δείτε τις εικόνες του skiathoslife.gr μετά το ατύχημα στο λιμάνι της Σκιάθου.

<img class=”alignnone size-full wp-image-3871508″ src=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2023/09/skiathos-1-scaled.jpg” alt=”” width=”2560″ height=”1707″

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις