Δευτέρα, 3 Ιουν.
33oC Αθήνα

Σκληρή επίθεση Τατούλη στο ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα στην Πελοπόννησο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Δεν φοβάμαι και δεν εκβιάζομαι” δηλώνει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, απαντώντας στην ενέργεια του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Πετράκου, να καταθέσει στοιχεία και να ζητήσει έρευνα, από τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, για συγκεκριμένα έργα στην Πελοπόννησο με προϋπολογισμό που υπερβαίνουν τα 44 εκατ. ευρώ, ενώ ταυτόχρονα εξαπολύει σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «σύγχρονους Γκέμπελς».

Ο περιφερειάρχης σημειώνει μεταξύ άλλων: «Ο ρόλος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στον τόπο φανερώνεται ολοένα και περισσότερο θλιβερός. Ως σύγχρονοι Γκέμπελς, ο κ. Τσίπρας και η κομματική του παρέα κάνουν ασκήσεις ρεβανσισμού και διεκδικούν την εξουσία ως λάφυρο ενός συμμορίτικου πολέμου δεκαετιών, που νομίζουν ότι ήλθε η ώρα κι εκείνοι επιτέλους να κερδίσουν».

Παράλληλα, κατηγορεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για «ασύδοτο λαϊκισμό» και προσθέτει:
«Ο ρεβανσισμός του κ. Τσίπρα και της κομματικής του παρέας είναι η μεγάλη τραγωδία του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτήν τη γονιδιακή αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο, δεν μπορούμε να την αφήσουμε να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη από τη σημερινή τραγωδία τη χώρα».

Επίσης, υπογραμμίζει: «Στην Πελοπόννησο εργαζόμαστε με σχέδιο και απτά αποτελέσματα προκειμένου να δημιουργήσουμε διεξόδους για τον τόπο μας και τους πολίτες. Αυτό το έργο, ο ΣΥΡΙΖΑ των πολλών συνιστωσών αδυνατεί να το πολεμήσει με όρους πολιτικής. Και πολεμάει με όρους μικροπολιτικής και προσωπικών χιλιοειπωμένων και χιλιοαπαντημένων επιθέσεων».

Τέλος, ο Πέτρος Τατούλης τονίζει: «Δεν φοβάμαι για τίποτε, δεν εκβιάζομαι με τίποτε, έχω πολλές φορές στην πολιτική μου διαδρομή πολεμήσει το φασισμό των ιδεών και τον λαϊκισμό και έχω βγει νικητής. Δεν είναι η Πελοπόννησος λάφυρο. Δεν θα σοδομίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο νομίζοντας -όπως ισχυρίζεται άλλωστε ο αρχηγός της παρέας τους- ότι “λεφτά υπάρχουν”. Δεν θα κερδίσουν στο συμμοριτοπόλεμο, το σκηνικό του οποίου οι ίδιοι ακαλαίσθητα και επικίνδυνα στήνουν. Δεν τους χρωστάει η ιστορία καμία νίκη απολύτως».

Διαβάστε ακόμα:

Έργα που ξεπερνούν τα 44 εκατομμύρια ευρώ στην Πελοπόννησο ζητά να ερευνηθούν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Πετράκος

Απαλλάχθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι για τον δρόμο Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου

2,5 εκατομμύρια ευρώ για γίνει η Βουλή “πράσινη”

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε