Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σκύρος: Βρέθηκε γυμνή και λιπόθυμη έξω από μπαρ – Στρατιωτικός κατηγορείται για τον βιασμό της!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο 35χρονος στρατιωτικός πέρασε από στρατοδικείο για την υπόθεση που συγκλονίζει…

την Τρίτη (22-12-2015) με την κατηγορία του βιασμού που φέρεται να διαπράχθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (19-12-2015) στη Σκύρο, σε βάρος μιας 19χρονης  κοπέλας, με την οποία, εκείνο το βράδυ διασκέδαζε παρέα σε μπαράκι του νησιού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 19χρονη προσήλθε το απόγευμα της Κυριακής (20-12-2015) στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύρου και κατήγγειλε στον αξιωματικό υπηρεσίας, ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον 35χρονο άνδρα, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα αναζητήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου και συνελήφθη σε περιοχή της Σκύρου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης, ο 35χρονος την οδήγησε με την βία σε ερημικό σημείο πίσω από μπαράκι και την βίασε. Η ίδια είπε ότι ήταν μεθυσμένη και δεν μπορούσε να αντισταθεί και στη συνέχεια λιποθύμησε. Τα ξημερώματα της Κυριακής βρέθηκε γυμνή και λιπόθυμη από θαμώνες του μπαρ, οι οποίοι και την μετέφεραν στο σπίτι της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ανάμεσα στα άτομα που την πήγαν στο σπίτι της ήταν και ο φερόμενος ως δράστης. Η υπόθεση βρίσκεται στα “χέρια” των στρατιωτικών και δικαστικών αρχών, με τον 35χρονο να αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται.

Πηγή: eviazoom

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε