Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σοκ! Πατέρας βασάνιζε το παιδάκι του στον καταυλισμό της Σούδας [vid]

Σοκ! Πατέρας βασάνιζε το παιδάκι του στον καταυλισμό της Σούδας [vid]

Ένα ερασιτεχνικό βίντεο από τον καταυλισμό μεταναστών στη Σούδα της Χίου, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί αποτροπιασμό…

Στο βίντεο ένα μικρο παιδί, ηλικίας 2-3 ετών πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από έναν άνδρα στις ντουζιέρες του καταυλισμού.

Ο δράστης είτε τραβά με βιαιότητα το παιδί, είτε το χτυπάει με δύναμη στο πρόσωπο και στα πόδια με αποτέλεσμα το παιδί να πέφτει συνέχεια στα πλακάκια. Παρά τα κλάματα του παιδιού ο δράστης συνεχίζει για αρκετή ώρα να βασανίζει το παιδί μέχρι τη στιγμή που παρεμβαίνει τρίτο άτομο και του ζητά να σταματήσει.

Τη γνησιότητα του βίντεο αλλά και την ύπαρξη του περιστατικού επιβεβαίωσαν στο politischios.gr ανώτατες αστυνομικές πηγές.

Όπως επεσήμαναν η καταγγελία έγινε αρχικά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενώ άμεση υπήρξε και η κινητοποίηση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ που σε συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου αναζήτησαν τον δράστη.

Πατέρας του παιδιού ο δράστης!

Με τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ο δράστης προσπάθησε να κρυφτεί, όχι όμως για πολύ αφού αργά το μεσημέρι της Τρίτης οι Αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου όπου και κρατείται.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία πρόκειται για 32χρονο από τη Συρία ενώ το παιδί που απεικονίζεται στο βίντεο είναι γιος του. Σύμφωνα με το politischios η συμπεριφορά του δράστη ήταν γνωστή εδώ και καιρό στους κύκλους των μεταναστών κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει μέχρι που άλλος πρόσφυγας κατήγγειλε το περιστατικό σε ανθρωπιστικές οργανώσεις.

Το βίντεο, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία καταγράφηκε τις βραδινές ώρες της Δευτέρας.

Ο 32χρονος δράστης ομολόγησε την πράξη του και κρατείται στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας στην Αστυνομία.

Με εντολή μάλιστα του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, το παιδί θα περάσει υπό την επίβλεψη της Μ.Κ.Ο. «Μετάδραση».

Με πληροφορίες από politischios
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε