Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: “Αυνανιζόταν σε πισίνα ξενοδοχείου μπροστά σε ανήλικους”

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: “Αυνανιζόταν σε πισίνα ξενοδοχείου μπροστά σε ανήλικους”
ΦΩΤΟ Αρχείου

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε 45χρονος ιδιωτικός υπάλληλος στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθη μετά την καταγγελία συνοδού ανήλικων κολυμβητών. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για “προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας”.

Μάλιστα, ο 45χρονος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος για “προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας”. Φέρεται ότι αυνανιζόταν μέσα σε πισίνα ξενοδοχείου, μπροστά σε ανήλικα παιδιά.

Ο κατηγορούμενος, δια του δικηγόρου του, ζήτησε και πήρε προθεσμία για προετοιμάσει την υπεράσπισή του. Το δικαστήριο ήρε την κράτηση παρά την αντίθετη πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία ζήτησε να κρατηθεί, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Θεσσαλονίκη: Η σοκαριστική καταγγελία

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τη Δευτέρα (03.08.2020), ο 45χρονος αυνανίστηκε και εκσπερμάτισε, ενώ βρισκόταν μέσα σε πισίνα, στην ταράτσα κεντρικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Έγινε αντιληπτός από τη συνοδό τουλάχιστον 7 παιδιών και εφήβων της κολυμβητικής ομάδας των Ιωαννίνων, η οποία εκείνη την ώρα, επίσης, βρισκόταν μέσα στο νερό.

Ενημερώθηκε η αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη. Ενώπιον της εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ότι δεν καταλάβαινε τι έκανε.

Όπως έγινε γνωστό, λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού, η λειτουργία της πισίνας ανεστάλη για τρεις μέρες έτσι ώστε να γίνουν εργασίες απολύμανσης.

Η 18μελής αποστολή της κολυμβητικής ομάδας Ιωαννίνων, τις προηγούμενες μέρες, έφθασε στη Θεσσαλονίκη για τη συμμετοχή της σε αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης. Οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου σήμερα επέστρεψαν στα Ιωάννινα.

πηγή: grtimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις