Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σοκ στην Κυλλήνη! Νεκρός ο Νίκος Μουρούτης – Το “αιματοβαμμένο” ιστορικό της οικογένειας (pics)

Σοκ στην Κυλλήνη! Νεκρός ο Νίκος Μουρούτης – Το “αιματοβαμμένο” ιστορικό της οικογένειας (pics)

Νεκρός είναι ο 32χρονος Νίκος Μουρούτης από την Κυλλήνη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πατρών – Πύργου το βράδυ της Πέμπτης, στο ύψος των Καβάσιλων, στην Ηλεία.

Αυτό που κάνει το γεγονός ακόμα πιο τραγικό, είναι πως η σύζυγός του Κατερίνα το 2013 είχε χάσει τον αδερφό της, επίσης σε τροχαίο!

Ο Νίκος Μουρούτης 32 ετών παιδί ιδιαίτερα αγαπητό στην Κυλλήνη, το 2017 είχε με τη μηχανή του ένα σοβαρό τροχαίο στη Διασπορά.

Τραυματίστηκε σοβαρά, νοσηλεύτηκε και τελικά βγήκε νικητής. Με την Κατερίνα απέκτησαν δύο παιδιά ηλικίας ενός και τριών ετών.

Μια οικογένεια ευτυχισμένη ώσπου το βράδυ της Πέμπτης η μοίρα αποφάσισε να δείξει το αδυσώπητο πρόσωπό της.

Πως έγινε το τροχαίο

Λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ, στην ΕΟ Πατρών Πύργου, στο ύψος των Καβασίλων, το κόκκινο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Νίκος και κινείτο προς Πύργο συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πλαγιομετωπικά με λευκό βαν που οδηγούσε κάτοικος Ανδραβίδας και πήγαινε στο σπίτι του.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ο θάνατος του Νίκου ακαριαίος. Στο σημείο έφθασαν περιπολικά της τροχαίας Ήλιδας που έκλεισαν το δρόμο, πυροσβεστικό όχημα από τα Λεχαινά για τον απεγκλωβισμό του οδηγού και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πύργου όπου τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο οδηγός του άλλου οχήματος δεν τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στην Τροχαία για κατάθεση.

πηγή: patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις