Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Σοκ στην Λαμία: Νεκρός 40χρονος μέσα στο αυτοκίνητό του [pics]

Λαμία
Φωτογραφία από: tvstar.gr

“Παγωμένοι” στην Λαμία οι κάτοικοι, όταν συνειδητοποίησαν πως ένας 40χρονος άνδρας βρίσκονταν νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.

Οι περίοικοι ήταν εκείνοι που ειδοποίησαν την αστυνομία, όταν αντίκρισαν τον άνδρα ακίνητο, μέσα στο όχημά του. Οι αστυνομικοί και οι διασώστες του που κλήθηκαν στο σημείο διαπίστωσαν πως ο άνδρας ήταν νεκρός. Ο 40χρονος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του που ήταν παρκαρισμένο λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι του, στην Λαμία…

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικοι της περιοχής είδαν τον άνδρα ακίνητο, μέσα στο όχημά του. Άμεσα κάλεσαν την αστυνομία και στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, που έχει αναλάβει και την προανάκριση για το περιστατικό.

Εκεί έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, κανείς όμως δεν μπορούσε να του προσφέρει βοήθεια.

Το ασθενοφόρο, βέβαια, τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Δείτε τις εικόνες από την Λαμία

Λαμία

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 40χρονος ήταν χρόνια μπλεγμένος στον κόσμο των ναρκωτικών ουσιών. Πάντως, μέσα στο αυτοκίνητο μετά την έρευνα των αστυνομικών δεν βρέθηκε κάτι που να αποδεικνύει πως έκανε χρήση.

Η σορός του θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο 40χρονος άνδρας είχε γίνει πατέρας. Εδώ να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι γείτονες έλεγαν πως φαινόταν ότι είχε ξεφύγει από τα ναρκωτικά και ήταν καλύτερα.

Πηγή: tvstar.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις