Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σοκαρισμένος ο πατέρας της 13χρονης που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στη Λαμία – «Δεν είναι καλά το παιδί»

Σοκαρισμένος ο πατέρας της 13χρονης που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στη Λαμία – «Δεν είναι καλά το παιδί»

Εμφανώς αναστατωμένος εμφανίστηκε ο πατέρας του 13χρονου κοριτσιού που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από άλλα ανήλικα κορίτσια το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, (31-08-2020) στη Λαμία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ξυλοδαρμός της 13χρονης έγινε σε παρκάκι της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία, που τα βράδια μαζεύονται αρκετά παιδιά.

«Στο νοσοκομείο είναι το παιδί. Δεν είναι καλά το κορίτσι. Είναι χάλια. Το χτύπησαν», δήλωσε ο πατέρας του κοριτσιού στο newsit.gr. 

Ακούστε τι δήλωσε ο πατέρας του παιδιού 

Όπως καταγγέλλει και η οικογένεια της 13χρονης, χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος υπήρξε αρχικά μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ της παρέας της 13χρονης με τις τρεις 17χρονες. Ξαφνικά, η μια από αυτές έριξε ένα χαστούκι στην 13χρονη και στη συνέχεια άρχισαν να την χτυπούν άγρια και οι τρεις μαζί.

Click4More Λαμία: Χτυπούσαν επί 15 λεπτά 13χρονη μαθήτρια και την έστειλαν έτσι στο νοσοκομείο! Σάλος για την επίθεση (Βίντεο)

«Την χτύπησαν και την έριξαν κάτω. Την πατούσαν και την κλωτσούσαν. Η αδελφή μου νοσηλεύεται με χτυπήματα στον αυχένα, στα πλευρά, στην κοιλιά και αλλού. Έχουμε καταθέσει μηνύσεις και τώρα η δικαιοσύνη έχει το λόγο», λέει η αδελφή της 13χρονης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρέα των 17χρονων κοριτσιών που ξυλοκόπησε την 13χρονη αποτελείται από μια Ελληνίδα, μια Ρουμάνα και μια μαθήτρια από την Αλβανία…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις