Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σοκαριστική αποκάλυψη στην Κρήτη! Ο γιος φέρεται να οργάνωσε τη δολοφονία των γονιών του στο Σφηνάρι!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οικογενειακή φαίνεται να είναι η υπόθεση της διπλής δολοφονίας που έγινε πριν από ένα χρόνο στο Σφηνάρι Χανίων, όπου ένα ηλικιωμένο ζευγάρι χτυπήθηκε μέχρι θανάτου μέσα στο σπίτι του. Από χθες οι διωκτικές αρχές του νομού έφεραν αποτέλεσμα στις έρευνες των δολοφόνων του ζευγαριού, ακολουθώντας κάποια ίχνη και κάνοντας τρεις προσαγωγές.

Οι προσαγωγές αυτές έγιναν συλλήψεις ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι φερόμενοι ως δράστες είναι τρεις άνδρες από τα Χανιά, με τον “οργανωτή” της δολοφονίας να φαίνεται να είναι ο 47χρονος γιος του ζευγαριού. Από την πρώτη στιγμή είχε διαφανεί πως η αιτία της δολοφονίας του ηλικιωμένου ζευγαριού ήταν η ληστεία ωστόσο όπως προκύπτει από την προανάκριση, οι λεπτομέρειες της άγριας αυτής δολοφονίας είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικές.

Ο γιος φέρεται να οργάνωσε τη δολογφονική επίθεση ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να συμμετείχε ενεργά στον ξυλοδαρμό του ζευγαριού. Οι πληροφορίες θέλουν οι δύο Χανιώτες, 33 και 48 χρόνων, να μπήκαν μέσα στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού με τον 47χρονο γιο να βρίσκεται ακριβώς απ’ έξω.

Οι δύο δράστες φαίνεται ότι χτυπούσαν αλύπητα το ηλικιωμένο ζευγάρι ζητώντας πληροφορίες για το πού είχαν κρύψει τα χρήματα. Τραγική φιγούρα σε όλη αυτή τη κατάσταση είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας που βρήκε τους γονείς του άγρια δολοφονημένους. Χθες τα μεσάνυκτα μόλις έμαθε ποιος βρίσκεται πίσω από την δολοφονία, ξέσπασε άγρια κατά του 47χρονου αδελφού του.

Πηγή: CretaPost

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε