Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Σοκαριστικό τροχαίο στη Χαλκίδα: Οδηγός παρέσυρε μοτοσυκλετιστή – «Κάνω τον σταυρό μου που είμαι εδώ»

Σοκαριστικό τροχαίο στη Χαλκίδα: Οδηγός παρέσυρε μοτοσυκλετιστή – «Κάνω τον σταυρό μου που είμαι εδώ»

Τον Χάρο με τα μάτια του αντίκρισε ένας οδηγός μοτοσυκλέτας που παρασύρθηκε από οδηγό αυτοκινήτου σε τροχαίο στη Χαλκίδα, όπως φαίνεται σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα Τρίτη (2.4.24).

Ένα μαύρο αυτοκίνητο χτύπησε και έριξε κάτω στον δρόμο τον οδηγό της μοτοσυκλέτας, αφήνοντάς τον αβοήθητο στην οδό Αλιβερίου στη Χαλκίδα.

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες και ακόμα ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έχει βρεθεί ακόμα.

«Κάνω τον σταυρό μου που είμαι εδώ με τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου», είπε στο Live News ο καταγγέλλων Βαγγέλης Φίλος. «Εγώ νόμιζα θα με περάσει από πάνω, εκείνη την ώρα λέω “Βαγγέλη τελείωσες”», ανέφερε. 

«Εννέα η ώρα το βράδυ ανέβαινα την Αλιβερίου προς Ζώης και πήγαινα να πάρω τη γυναίκα μου από φυσιοθεραπεία. Από Ζώης βγήκε Peugeot 206 μαύρο, με χτύπησε μετωπική», σχολίασε.

Το μαύρο όχημα παραμένει για δύο δευτερόλεπτα στο σημείο. Ο κύριος Βαγγέλης είναι χτυπημένος ακριβώς δίπλα του. Ο οδηγός του αυτοκινήτου πατάει το γκάζι και αρχίζει να τρέχει.

«Κάθομαι καθιστός και λέω κάποιο πόδι, κάποιο χέρι μου λείπει σίγουρα», είπε ο κ. Φίλος.

Κάμερες ασφαλείας έχουν «τσακώσει» το μαύρο όχημα να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα για να ξεφύγει.

«Μετά από μία-μιάμιση ώρα άρχισε και πόναγε όλο μου το κορμί, πόναγε ο σβέρκος μου και το γόνατό μου, πήγα στο νοσοκομείο στη Χαλκίδα», δήλωσε ο κ. Φίλος.

Άνδρες της ΟΠΚΕ πέρασαν λίγα λεπτά αργότερα από το σημείο και είδαν τον άτυχο άνδρα πεσμένο στη μέση του δρόμου. Τους είπε τι συνέβη και άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή για 20 λεπτά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

«Όταν ήρθα σπίτι ήταν η πρώτη φορά που έκλαψα γιατί είδα ξανά τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου», σχολίασε ο κ. Φίλος, κάνοντας έκκληση, αν κάποιος έχει δει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, να απευθυνθεί στις Αρχές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις