Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Σπάρτη: Διακινούσαν κοκαΐνη – Η παρακολούθηση, η συναλλαγή και οι χειροπέδες

Σπάρτη: Διακινούσαν κοκαΐνη – Η παρακολούθηση, η συναλλαγή και οι χειροπέδες

Διακίνηση κοκαΐνης στη Σπάρτη. Συνελήφθησαν οι δράστες. Πρόκειται για έναν 49χρονο και 52χρονο.

Στην κατοχή των δύο ανδρών στη Σπάρτη κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 50 γραμμάρια κοκαΐνης. Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 52χρονο και έναν 49χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, και όπως αναφέρει το flynews.gr, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, προέκυψε ότι οι δύο άνδρες διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, ο 49χρονος και ο 52χρονος τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση. Οι αστυνομικοί είδαν τον 49χρονο να προμηθεύει τον 52χρονο ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 32,74 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί τούς ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν. Στην κατοχή του 52χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, 1.800 ευρώ, καθώς και 3 κινητά τηλέφωνα. Ενώ, στην κατοχή του 49χρονου βρέθηκαν 32,74 γραμμάρια κοκαΐνης, 2.800 ευρώ, και κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε κατάστημα του 52χρονου και σπίτι του 49χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

* Κοκαΐνη, συνολικού βάρους 20,07 γραμμαρίων,

* 3 ζυγαριές ακριβείας,

* 1.000 ευρώ από διακίνηση ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις