Δευτέρα, 20 Μαΐ
22oC Αθήνα

Σπάρτη: Επίθεση σε 15χρονη από συμμαθήτρια και την αδερφή της, την έγδυσαν και την χτυπούσαν

Σπάρτη: Επίθεση σε 15χρονη από συμμαθήτρια και την αδερφή της, την έγδυσαν και την χτυπούσαν

Η έξαρση της βίας ανηλίκων προβληματίζει και στη Σπάρτη. Ένα 15χρονο κορίτσι δέχτηκε επίθεση από συμμαθήτρια και την 19χρονη αδερφή της…

Παρά τις εκκλήσεις και τα μέτρα που κατά καιρούς λαμβάνονται, τα επεισόδια συνεχίζονται και στη Σπάρτη. Πρωταγωνιστούν όλο και περισσότερα ανήλικα παιδιά που επιχειρούν να λύσουν «παρεξηγήσεις» τους με τη βία. Τελευταίο θύμα ένα 15χρονο κορίτσι που κατήγγειλε την άγρια επίθεση που δέχτηκε από συμμαθήτρια και την 19χρονη αδερφή της. Την ακινητοποίησαν και αφού της έβγαλαν την μπλούζα που φορούσε, άρχισαν να την χτυπούν ακόμα και στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις Αρχές ο πατέρας της 15χρονης, οι δύο κοπέλες, οι οποίες είναι από την Αλβανία, φέρονται αρχικά να εξύβρισαν την ανήλικη μαθήτρια, να την απείλησαν και στη συνέχεια να της αφαίρεσαν την μπλούζα που φορούσε, πριν ξεκινήσουν να την χτυπούν.

Η 15χρονη τραυματίστηκε ελαφρά στον λαιμό, στην πλάτη και στο κεφάλι. Οι έρευνες μετά την καταγγελία απέδωσαν και το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα συνελήφθησαν οι δύο κοπέλες αλλά και η μητέρα τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις